Teknik Direktör Hocaoğlu, taraftarların istifa çağrısını değerlendirdi:

 “Hiçbir yere gitmiyorum, görevimin başındayım”

Kırşehir Belediyespor’un Çarşamba günü kendi sahasında konuk ettiği ve 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçında tribünlerden Teknik Direktör Hakkı Hocaya yönelik istifa seslerinin ardından yeşil-beyazlı teknik adamdan “Bir yere gitmiyorum, görevcimin başındayım” açıklaması geldi.
Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçlarla 9’uncu sıraya kadar gerileyen Kırşehir Belediyespor, Uşakspor karşısında öne geçmesine rağmen beraberlike ayrılarak evindeki kayıplarına 2 puan daha ekledi.
TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta son haftalarda aldığı skorlarla taraftarlarını üzen ve buna karşılık son oynadığı maçta Ligin dibine demir atmış Uşakspor’la 1-1 berabere kalırken, evindeki 5’inci maçtan 4’üncü puan kaybını yaşadı. Evinde 5 maça çıkan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu karşılaşmalardan Amedspor ve Tarsus İdmanyurdu’nu eli boş gönderirken, Zonguldakspor, 1922 Konyaspor, Akhisarspor’a yenilirken, Uşakspor’la da berabere kaldı.
Hal böyle olunca, 1-1’lik Uşakspor karşılaşması da bardağı taşıran son damla oldu.
Uşakspor karşısında 1-1 devam eden ve dakikalar 80’i gösterdiğinde tribünden gelen ‘Hakkı İstifa, Hakkı İstifa sesleri üzerine maçın bitiş düdüğünün ardından boynu büyük bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan yeşil-beyazlı hoca, karşılaşma sonunda gazetemize açıklamalarda bulundu.
Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “İstifa edecek haberleriyle ilgili şunu söylemek istiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum! Bu takımı ne zor şartlar altında kurduğumuzu herkes biliyor. Ben ilk günkü gibi bu takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Herkesin bildiği gibi kötü günler geçiriyoruz. Bu yenilgiler ve galibiyet hasretimizle birlikte kesinlikle şevkimi, çalışma, kazanma arzumu kaybetmedim ve işimin başındayım. Ben, ekibim ve futbolcularım sonuçları düzeltmek için var güçlerimizle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor Kulübü yönetiminin dün akşam Teknik Heyet ve futbolcularla bir toplantı yaparak başarısızlığın nedenleriyle ilgili bilgiler aldı. Gazetemizin baskıya girdiği ana kadar toplantı ile ilgili ne tür kararların aldığı öğrenilemedi.