Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun:

“Her hamleyi yapacak iradeye biz sahibiz”

Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, Antalya’da Serikspor’a 3-0 yenilmesini değerlendirdi ve hak etmedikleri şekilde hakaret ve suçlamalara tepki gösterdi.
Futbolcularının iyi niyetinden, canla başla mücadele ettiklerinden kimsenin şüphe duymamasını isteyen başkan Çağatay Han Torun, “Daha ligin başındayız. Bu tür sonuçlar alınabilir. Hiç kimsenin endişe etmesine gerek yok. Her hamleyi yapacak iradeye sahibiz” dedi.
Başkan Torun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Takımlar zaman zaman kötü günler yaşayabilirler. İsmi, şehri ya da takımın büyüklüğü önemli değildir. Zaten o takımı da büyük yapan maddi gücünden ziyade zor duruma düştüğünde yanında duran kitlenin desteği ile belli olur. Bu durumlarda takımın yanında duran bu kitleye taraftar denir. Yönetimine muhalif de olsa takımı ayağa kaldırmak için birlik olur, muhalefetini sonra yapar. Bir de üstünde yeşil beyaz forma giyip takım yenilsin diye kulis yapanlar vardır ki bunlar en aşağılık vatan hainlerinden farkı olmayan kişilerdir. Bunlar Kırşehirspor camiasının fetöcüleri, bölücüleri, münafıkları ve asalaklarıdır. Bunlar er geç ortaya çıkacak ve samimi taraftarımız gereğini yapacaktır. 
“Bir de yönetimi ve takımı kendi zevklerine hizmet eden bir kurum sanan, 30 TL ile satın aldım zannedip her türlü hakaret etmeyi kendine hak sayan paranoid ve şizoşid kişilik bozukluğuna sahip zihinsel tekâmülünü henüz tamamlamamış bir güruh var. Hakaretlerinizin tamamımı misli ile size iade ediyoruz. Yapıcı her eleştiri baş tacı, onlara zaten aynı nezaket ve saygı ile mukabele ediyoruz. Bu insanların kıymeti ve önemi her daim gönlümüzde ve hafızamızda...”
İlk yarıda rakip Serikspor’a karşı başa baş bir oyun ortaya koyduklarını ve iki golü şanssızlık sonucu kalelerinde gördüklerini belirten Başkan Torun, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Takımımızın henüz galibiyetle tanışmış olamaması elbette hepimizin canını yakıyor ama ben bu takıma tüm yüreğimle inanıyorum ve neden böyle olduğunu biliyorum. Ankara Demirspor maçında yan hakemin yediği 3 puanımız, Kırklareli maçında kaçırdığımız sayısız gol fırsatı ve rakibin tek atağının gol olması, Serik maçında yine üstün tarafın ve pozisyon bulan takımın biz olmamıza rağmen bireysel bir hatadan dolayı yediğimiz gol sonrası takımın aşırı kazanma arzusu ile hücuma çıkması neticesinde rakibin pozisyonları bile yokken bulduğu iki gol şansızlıktan öte bir şey değildir. Maç istatistikleri zaten olayı özetlemektedir. Futbolcularımızın iyi niyetinden, canla başla mücadele ettiklerinden kimsenin şüphe duymamasını rica ediyorum. Önümüzde daha 34 maçlık uzun bir maraton var bu tahammülsüzlüğü anlamak çok zor. Bunca emeğin olduğu güzide takımımızı ayakta tutmak için elbette her şeyi yaparız. Devre arası var, her hamleyi yapacak iradeye biz sahibiz. Samimi taraftarın duasından başka, felaket üfüren hiç kimseye minnetimiz de ihtiyacımız da yok. Katkınız yok bari zarar vermeyin. Yarın altında ezilirsiniz.” (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)