Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden ve ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımın genç ve gelecek vadeden kalesi Melisa Uğuz, antrenmandaki performansı dikkat çekiyor.

Yeşil-beyazlı ekibimizin tecrübeli kaptanı Harika Güler’in sakatlığı olmasından dolayı Ligin 2’nci yarısı itibariyle Kırşehir’in kalesini koruyacak olan genç kaleci Melisa, hocası Sema ile yoğun ve yorucu bir tempoda çalışıyor.

Yeşil-beyazlı ekibimizin genç kalecisi Melisa Uğuz, dün yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibimizin genç file bekçisi Melisa Uğuz, ikinci yarının başlamasına az birn süre kaldığını ve lige çok iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını belirterek, “İlk yarıya iyi bir yerde bitirdik. 30 Ocak’ta deplasmanda oynayacağımız Göktürkspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.  Takımımızın kaptanı Harika abla sakalığından dolayı uzun süredir sahalarda yok. Harika abla oynamış ben oymamışım hiç önemli değil. Şu an takımın kalecisi olarak büyük bir sorumluluk almış durumdayım. Burada en önemli faktör tabi ki takımımızın kazanması. Bana yüklenen sorumluluğun farklı varıp, ona göre çalışmalarımı sürdürüyorum. İnşallah Harika ablada kısa sürede iyileşir ve takımın başına geçer” dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)