Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, takım teknik heyeti, antrenörler ve oyuncuları Milletvekili Dr. Metin İlhan'ı ziyaret etti.

Hentbol takımının kendisini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Dr. Metin İlhan, “Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar, Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı Teknik heyetimiz, Antrenörlerimiz ve Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı oyuncularımız ziyaretimize gelerek bizleri çok mutlu ettiler. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyor ve de her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.  Kadın Hentbol Takımımız bu sezon Kırşehir’i çok iyi iyi bir şekilde temsil etti, güçlü rakiplerini yenerek herkesin gönlünü fethetti, gururlandırdı. İnşallah bu sezon kalan açlarını da kazanır ve ligi iyi bir yerde bitirir. Şu an play-off hedefini garantileyen takımımız inşallah şampiyon olur ve Süper Lig’e yükselir ve burada da Kırşehirimizi en güzel şekilde temsil eder” diye konuştu.

Takım hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar da “Kırşehir’de Bayan Hentbol Takımımız hepimizin göğsünü kabartan başarılı sonuçlar aldı. Lider takımları yenerek gücünü gösterdi. Kırşehir’de bu sezon büyük bir heyecan yaşatan Hentbol takımımızın bazı maçlarını siz de izleyerek onlara moral desteği verdiniz. Bu desteğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye olarak yeni sezonda kurdukları Kadın Voleybol Takımı’nın da Bölgesel Lige katılarak mücadele edeceği müjdesini de veren Başkan Yardımcısı Osman Uçar, Kırşehirli voleybolcu genç kızları kadroda görmek istediklerini sözlerine ekledi.

 Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar ve Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı oyuncuları Milletvekili Dr. Metin İlhan'a 40 numaralı formayı ve Polatlı Belediyespor maçı sonrası çekilen hatıra fotoğrafını hediye etti.

Milletvekili Dr. Metin İlhan ise Başkan Yardımcısı Osman Uçar'a Atatürk portresi hediye etti. (HABER: SALİH GÜNER)