SALON: Kırşehir Spor Salonu (Kındam)

HAKEMLER: Ebubekir Boyraz, Ömer Turan

GÖZLEMCİ: Ayhan Bayhan

KIRŞEHİR BLD.SK: Berivan Kuş, Nilüfer Ecem, Zeynep Nisa Erdoğan, Edanur Özssoy, Melisa Kaya, Nazlıcan Özdemir, Kübra Tümer Akkuş, Melisa, Gökçe Güney, Esra Gözüm, Nuriye Yalçın, Fatma Yiğit, Harika Güler, Berfin Şen

ANTRENÖR: Murat Kılıç, Mustafa Fidan

İZMİR GENÇLİKSPOR: Raziye Sucu, Gözde Yılmaz, Sena Saruhanoğlu, Yağmur Bağlama, Nehirnaz Poyraz, Selen İnal, İlkay Davas, Yağmur Güler, Selinay Berfin Fırat, Münevver Ayhan, Esra Çetkin, Sena Şentürk, Ceren Tekin, Ceren Şenkardeş, Zeynep Çaylan, Havin Zengin  

ANTRENÖR: Güler Yay

İLK YARI SKORU: 12-13 (İzmir Gençlikspor)

MAÇ SONUCU: 22-23 (İzmir Gençlikspor)

EN SKORER İSİM: Berivan Kuş (8 Gol)

HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 3’üncü haftasında kendi sahasında İzmir Geçlikspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz maça iyi başlayıp 5-0’da öne geçtiği mücadeleyi 1 sayı farkla 22-23 kaybedip bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve Göktürkspor ve Maltepespor’u yenerek zirve yarışında söz sahibi olan Bozkırın Sultanlarına İzmir dur dedi. Mutlak galibiyet parolasıyla Ligin 3’üncü haftasında İzmir Gençlikspor’u konuk eden Kırşehir Belediyespor, hiç beklemediği bir yenilgi aldı.

Cumartesi günü Kındam Spor Salonunda oynanan ve Ebubekir Boyraz, Ömer Turan hakem triyosunun yönettiği maça oldukça etkili başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk dakikadan itibaren etkili oyun sergiledi ve bir anda 5-0 öne geçti.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü daha sonraki dakikalarda sürdüremeyen Kırşehir Belediyespor, devreyi 12-13 yenik kapattı.

İkinci yarıda da oyun bir o kalede bir bu kalede şeklinde devam ederken, yapılan basit hataların cezasının faturasını ağır ödeyen Kırşehir Belediyespor maçıda 22-23 kaybederek bu sezon ki ilk yenilgisini aldı.

Yeşil-beyazlı ekibimizde e skor isim 8 golle Berivan Kuş olurken, Berivan’ı 6 golle Gökçe Güney, 3 golle Kübra Tümer, 2 golle Berfin Şen, 1’er golle Emine Edanur Özsoy, Nazlıcan Özdemir, Melisa Uğuz, takip etti.

Kırşehir Belediyespor, THF Kadınlar 1’inci Ligi 4’üncü haftasında deplasmanda Mudanya Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.