Bu sezon Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı, yarın kendi sahasında Göktürk Spor Kulübü ile oynayacak.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz önceki gün Antrenör Mustafa Fidan, Murat Kılıç yönetiminde Kındam’da taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi
Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde Kırşehir’i temsil eden Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı, kendi evinde karşılaşacağı Göktürk Spor Kulübü maçı hazırlıklarını Kındam’da bulunan Kapalı Spor Salonunda yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı, yarın saat 13.00’da kendi evinde karşılaşacağı Göktürk Spor Kulübü maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Kırşehir Belediyespor Hentbol antrenörü Mustafa Fidan, “Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Göktürk Spor Kulübü’nü kendi evimizde ağırlayacağız. Lige iyi başlamak isteyen iki takımın karşılaşacağı bu maç oldukça çekişmeli geçecek. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm Kırşehirli hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 13.00’da Kındam’daki Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz” şeklinde konuştu.
İŞTE HAFTANIN MAÇLARI: 
Kırşehir Belediyespor-Göktürk SK (13.00), Karaman Minik Atılım-Mudanya Belediyespor (13.00), Polatlı Belediyespor-Bolu Belediyespor (13.00), Hoca Ahmet Yesevi SK-İzmir Gençlik ve SK (14.00), Antalya Gazi SK-Maltepe (14.00)
KIRŞEHİR’İN İLK YARI FİKSTÜRÜ
1.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Göktürk Spor Kulübü (9 Ekim Cumartesi)
2.HAFTA: Maltepe Spor Kulübü-Kırşehir Belediyespor (16 Ekim Cumartesi)
3.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-İzmir Gençlik ve Spor Kulübü (23 Ekim Cumartesi)
4.HAFTA: Mudanya Belediyespor Kulübü-Kırşehir Belediyespor (30 Ekim Cumartesi)
5.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Bolu Belediyespor Kulübü (6 Kasım Cumartesi)
6.HAFTA: Polatli Belediyespor Kulübü-Kırşehir Belediyespor (13 Kasım Cumartesi)
7.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karaman Minik Atılım SK (20 Kasım Cumartesi)
8.HAFTA: Hoca Ahmet Yesevi SK-Kırşehir Belediyespor (27 Kasım Cumartesi)
9.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Antalya Gazi Gençlik ve SK (4 Aralık Cumartesi) (HABER: SALİH GÜNER)