SALON: 75. Yıl Spor Salonu (Konya)

HAKEMLER: Zeynep Cebenay, Tuğba Kılıçarslan

GÖZLEMCİ: Mehmet Fatih Kaymaz

HOCA AHMET YESEVİ: Nisa Nur İnce, Rabia Uçar, Rabia Konca, İlayda Sarıgül, Sena Nur Ergüler, Senanur Tanatar, Sümeyye Durdu, Yıldız Türkmen, Ahsen Koca, Tuğba Kaplan, Zeynep Yıldırım, Esra Baysal, Ceren Ünaloğlu

ANTRENÖR: Murat Erpolat

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Berivan Kuş, Nilüfer Ecem, Zeynep Nisa Erdoğan, Edanur Özssoy, Melisa Kaya, Nazlıcan Özdemir, Kübra Tümer, Melisa, Gökçe Güney, Esra Gözüm, Nuriye Yalçın, Fatma Yiğit, Harika Güler, Berfin Şen

ANTRENÖR: Murat Kılıç, Mustafa Fidan

İLK YARI SKORU: 08-12 (Kırşehir Belediyespor)

MAÇ SONUCU: 26-15 (Kırşehir Belediyespor)

EN GOLCÜ İSİM: Kübra Tümer 9 Gol  (Kırşehir Belediyespor)

HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 8’inci haftasında Cumartesi günü deplasmanda ligde hiçbir iddiası kalmayan ve son sırada yer alan Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Bozkırın Sultanları karşılaşmadan 26-15 galip ayrıldı.

Ligde son haftalarda sergilediği iyi oyunu skorlara da yansıtmaya başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya’dan galibiyetle döndü.

Geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Karaman’ı 22-19’luk skorla geçemeyi başaran ve Play-Off yolunda çok önemli bir galibiyet daha alan Sultanlarımız, ilk yarının son deplasman maçında Hoca Ahmet Yesevi ile karşılaştı.

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Kırşehir Belediyespor, devreyi 12-8 önde tamamladı.

İlk yarıyı önde tamamlamanın vermiş olduğu moralle rakip kalede daha çok görülen Bozkırın Sultanları, oyunda ve skorda üstünlüğü eline alarak karşılaşmadan da 26-15 galip ayrılmasını bildi.

Yeşil-beyazlı ekibimizin en skorer ismi geçtiğimiz hafta olduğu gibi 9 golle yine Kübra Tümer oldu. Kübra’yı 4’er golle Gökçe Güney, Berivan Kuş, Esra Gözüm, 3 golle Fatma Yiğit, 1’er golle de Nazlıcan Özdemir ve Nisa Erdoğan kaydetti.

Yeşil-beyazlı kızlarımız ilk yarının son karşılaşmasında 4 Aralık Cumartesi günü kendi sahasında Antalya Gazispor ile karşı karşıya gelecek.

8.HAFTANIN SONUÇLARI: Hoca Ahmet Yesevi-Kırşehir Belediyespor: 15-26, Bolu Belediyespor-Mudanya Belediyespor: 28-29, Polatlı Belediyespor-İzmir Gençlikspor: 41-23, Karaman Minik Atılım-Maltepe Spor: 25-27

8.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI (04 ARALIK 2021 CUMARTESİ): Kırşehir Belediyespor-Antalya Gazispor, Mudanya Belediyespor-Polatlı Belediyespor, Maltepespor-Hoca Ahmet Yesevi SK, Göktürkspor-Bolu Belediyespor, İzmir Gençlikspor-Karaman Minik Atılım.