SALON: Yunus Emre Spor Salonu (Karaman)
HAKEMLER: Uğur Topal-Erhan Bülbüloğlu
MASA HAKEMİ: Mukaddes Gök, Şenay Dik
GÖZLEMCİ: Mehmet Kuril
KARAMAN MİNİK ATILIM: Selin Pune, Şeyma Demirci, Bedriye Buse Erdoğan, Fatma Günal, Bilge Birben, Binnur Cıvaoğlu, Ayşe Çeliktaş, Fatmanur Şimşek, Tuğçe Demir, Nehir Erdoğan, Emire Sultan Aktaş, Aleyna Cesur
ANTRENÖR: İsmail Duran, Ayşe Minik
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Nazlıcan Özdemir, Kübra Tümer, Melisa Uğuz, Saliha Hatun Çelik, Gökçe Güney, Berivan Kuş, Esra Gözüm, Nuriye Yalçın, Fatma Yiğit, Özlem Taşkın,  Zeynep Nisa Erdoğan, Emine Eda Nur Özsoy, Berfin Şen, Gizem Yapıcı    
ANTERENÖR: Sema Topel, Sercan Kendirli
İLK YARI SKORU: 10-19 (Kırşehir Belediyespor)
MAÇ SONUCU: 39-23 (Kırşehir Belediyespor)
EN SKORER İSİM: 12 Gol Berivan Kuş (Kırşehir Belediyespor)


Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2 hafta önce elverişsiz hava koşullarından dolayı ertelenen maçta Karaman Minik Atılım ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maçı Bozkırın Sultanları 39-23 kazanarak son 5 maçını kazanmayı başardı.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Hoca Ahmet Yesevi’yi yenerek adını Alanya’daki Play-Off grubuna yazdıran yeşil-beyazlı temsilcimiz 16’ncı haftanın erdteleme maçında ligde hiçbir iddiası kalmayan Karaman Minik Atılımspor’a konuk oldu. Çarşamba günü Yunus Emre Spor Salonunda oynanan ve Uğur Topal-Erhan Bülbüloğlu hakem triyosunun yönettiği maça oldukça etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor, devreyi 9 sayı farkla 19-10 önde tamamladı.
Karşılaşmanın 2’nci yarısında da iyi oyununu devam ettiren Bozkırın Sultanları karşılaşmadan 39-23’lük skorla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından üst üste 5’inci, toplamda da 12’nci galibiyetini alarak puanını 24 yaptı ve 3’üncü sıradaki yerini korudu.
Kırşehir Belediyespor’un 39 sayıyla kazandığı Karama maçında en skorer isim 12 golle yeşil-beyazlı ekibimizde Berivan Kuş oldu. Berivan’ı 6’şar golle Berfin Şen ve Saliha Hatun Çelik, 4’er golle Gökçe Güney, Gizem Yapıcı, 3 Golle Kübra Tümer, 2 golle Esra Gözüm 1 gollede Emine Edanur Özsöy takip etti.
Lider Polatlı Belediyespor’un maç yapmada bay olarak geçtiği 16’ncı haftanın erteleme maçlarında alınan diğer skorlarda ise liderin en yakın rakibi Mudanya Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Göktürkspor’u 40-36, Antalya Gazispor ise deplasmanda Hoca Ahmet Yesevi’yi 40-39 mağlup etmeyi başardı.
THF Kadınlar 1’inci Ligi’nde sezonun son maçına temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda Antalya Gazispor’la karşı karşıya gelecek.
PLAY-OFF GRUPLAR BELLİ OLDU
Türkiye Hentbol Federasyonu 1’inci Ligi’nde A ve B grubunda Play-Off’a kalan takımlar ligin bitmesine 1 maç kala netlik kazandı. A grubunda Polatlı Belediyespor, Mudanya Belediyespor, Kırşehir Belediyespor ve Bolu Belediyespor, B grubunda ise Mersin Büyükşehir Belediyespor, Adasokağı, Sivas Belediyespor ve Elazığ Alanya’da 7-10 Nisan arasında oynanacak olan grup maçlarından Süper Lige çıkma mücadelesi verecekler. (HABER: SALİH GÜNER)