Kırşehirspor’un eski futbolcu ve kaptanlarından, olan ve iki yıl önce Kırşehir Belediyespor’da antrenör ve sportif direktör olarak görev yapan hemşerimiz Salih Eken, Konya’nın 2. Lig ekiplerinden 1922 Konyaspor’a teknik direktör oldu.
1922 Konyaspor'da yapılan görüşmeler sonrasında Futbol A Takımının Teknik Direktörlük görevine Kırşehirli hemşehrimiz Salih Eken ve ekibi ile resmi sözleşme imzalandı.
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Muhammet Zahir Renklibay'da katıldı.
Geçen yılın sezon ortasında küme düşme hattında bulunurken 1922 Konyaspor’un başına getirilen ve kısa sırada aldığı başarılarla hızla üst sıralara çıkarak sezonu 13. Sırada tamamlayan Salih Eken, yönetim tarafından görevine devamı istendi.
1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay ve yönetim kurulunun isteği ile görevinde kalan hemşehrimiz Salih Eken, “Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Onların şahsıma görevime devam etmesi yönündeki isteğini kırmadım ve takımımın başındayım. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmadan, başarı için bütün gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.
Başkan Renklibay, “1922 Konyaspor'umuza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Salih Eken ve ekibine 1922 Konyaspor ailesine hoş geldin der çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.
1922 Konyaspor'un Teknik heyeti ve görev dağılımı belirlendi. Buna göre; Mesut Erçetin: Sportif Direktör, Salih Eken: Teknik Direktör, Devriş Deniz: Teknik Sorumlu, İsmail Kısa: Yardımcı Antrenör
Soner Demirel: Atletik ve Performans Antrenörü, Ahmet Ergün: Maç Performans ve Analiz Antrenörü, Kaya Tarakcı: Kaleci Antrenörü, Muammer Pirinçci: Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü.
Hemşehrimiz Salih Eken’i kutlar, 1922 Konyaspor’da başarılar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)