Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Şahbaz’dan taraftarlara 200 atkı

"HELAL OLSUN DURSUN MUHTAR"

Şirin Kırşehir'imizin Bağbaşı Mahallesi’nin 30 yıldır muhtarlığını yapan Dursun Şahbaz, 3. Lig, 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’un taraftarlarına 200 adet yeşil-beyazlı atkı dağıttı.

Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanan Kırşehir Belediyespor-Sultanbeylispor maçı öncesi kale arkasındaki Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt’a 200 adet yeşil-beyazlı atkıyı teslim ederek, Kırşehir Belediyespor taraftarlarına dağıtmasını isteyen Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz, “Kırşehirimin gururu olan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor’a herkesin maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor. Her maçını heyecanla takip ettiğim ve başarılarıyla gurur duyduğumuz takımımız inşallah geçen yıl olduğu gibi bu yıl şampiyonluğa ulaşacaktır. Ben de Sultanbeyli Belediyespor açı öncesi takımımızı coşturacak, 90 dakika destek verecek taraftarlarımıza 200 adet atkı dağıtmak istedim. Takımımıza bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyor ve inşallah sezon sonunda şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşarız” diye konuştu.

30 yıldır Bağbaşı Mahallesi’nde başarıyla muhtarlık görevini yürüten ve 31 Mart seçimlerinde halkın ısrarları sonucu yeniden aday olan Dursun Şahhaz’a bu jestinden dolayı teşekkür eden Neşet Ertaş Taraftar Grubu lideri Halil Kurt, “Bağbaşı Mahallemizin gurur abidesi, 30 yıldır semt halkının yakını, akrabası, gardaşı, ağabeyi, emmisi, dayısı gibi davranış sergileyen, meselelerine dokunuş sağlayan, her alanda hakkını savunup hizmet anlayışını uygulayan, enerjisini hoyratça harcayan adamın hammaddesi Dursun Şahbaz Muhtarımız Kırşehirspor taraftarını unutmadı. Şahsımın talebini kırmayarak 200 adet atkı yaptırmış ve  merhum büyük üstadımız Neşet Ertaş’ı hatırlamak, anılarını yaşatmak, türkülerini dinlemek bizlere fevkalade haz vermektedir. İşte dünyamızın tek duayen ozanının adını taşıyan NEŞET ERTAŞ TARAFTAR GRUBU üyelerine jest yaparak gönül almıştır. Bu anlamlı hediyesinden ötürü değerli Muhtarımız Sayın Dursun Şahbaz ağabeyimizi tebrik ediyor, yürüdüğü kulvarda başarılar diliyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)