Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun:

“Hedefimize ulaşmak için

takımımızı güçlendireceğiz”

 Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Pazarspor maçından mutlaka üç puan beklediklerini açıklarken, takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Sezon başında kurdukları genç ve gelecek vaad eden futbolcularla 2. Lig’te mücadele ettiklerini, birkaç şanssız maçtan aldıkları yenilgiyle play-off hattından uzakta kaldıklarını belirten As Başkan Çağatay Han Torun, hedeflerinin ikinci yarıda alacakları başarılı sonuçlarla hızla yukarılara çıkmak olduğunu kaydetti.

Ara transferde rakamların çok yüksek olması nedeniyle ince eleyip sık dokuduklarını belirten Çağatay Han Torun, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sezon başında kadromuzu kurarken genç, dinamik ve gelecek vaad eden futbolculardan olmasına özen göstermiş ve futbolcularımızın büyük çoğunluğuyla iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Takımımız ilk yarıda puan cetveline göre her ne kadar istediğimiz noktada olmasa da kadromuzdaki pek çok futbolcumuza birçok takımdan talep var. Biz bu taleplerin sadece 3’üne izin verdik. Diğerlerini hiçbir kulübe verme gibi bir düşüncemiz yok. Çünkü bizim bu grupta bir play-off hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için ikinci yarıda her türlü çabayı harcayacağız. Şu anda teknik heyetimizin isteği doğrultusunda eksik mevkilerimize gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Tabi bunu yaparken de bütçemize uygun futbolculara öncelik veriyoruz. Göl bölgesinde yaşadığımız sıkıntıları gidermek için iyi bir santraforu kadromuza katacağız. Ama şu an çok ta acele etmiyoruz. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız, üç futbolcuyu kadromuza katıp inşallah play-off hedefimize inşallah ulaşacağız. Tabi takımımızın bu ligte bir adı var. Herkesin güven duyduğu ismimizi bir sezon birkaç süper transfer yaparak ipotek altına aldırmayız, aldıramayız. Biz bu ligte kalıcı ve başarılı olmakta kararlıyız.”

As Başkan Çağatay Han Torun, Pazar günü Ahi Stadı’nda oynayacakları Pazarspor maçını kazarak ikinci yarışa da galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, “Biz yönetim olarak takımımıza güveniyoruz. İnşallah Pazarspor’u sezon başında olduğu gibi yenip ikinci yarıyla güzel bir başlangıç yaparız. Bunun için taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda olmaya çağırıyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)