Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı Antrenörü Mustafa Fidan:

“Hedefimize ulaşma yolunda 
emin adımlarla ilerliyoruz”

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımımız Ligin 2’nci yarısına Göktürkspor galibiyeti ile başlayarak iddiasını sürdürdü.
İstanbul’da oynanan maçtan galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlı temsilcimiz 32-29’luk skorla kazanmasını bildi ve puanını 14’e yükseltti. Lider Mudanya Belediyespor 19, Polatlı Belediyespor ise puanını 18’e çıkardı. 
İstanbul’da güzel bir galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı Antrenörü Mustafa Fidan, haklı bir galibiyet olduklarını söyledi.
Yaklaşık 50 gün sonra başlayan ikinci yarıya iki puanla başlamanın kendileri ve takım için büyük moral olduğunu belirten Mustafa Fidan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“İkinci yarının il maçında deplasmanda Göktürspor ile karşılaştık ve rakibimizi 3 sayı farkla 32-29 mağlup ederek 2’nci yarıya galibiyetle başladık. Güzel bir oyun ortaya koyduk, rakibimizin de gücünü bilerek sahaya çıktık ve istediğimiz skorla evimize döndük. Göktürkspor 2’nci yarı itibariyle kadrosunu güçlendirmiş. Hentbol adına kıran kırana çekişmeli bir müsabaka oynandı. Tüm oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Bizleri İstanbul deplasmanında yalnız bırakmayan hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. İl dışında Kırşehirli hemşerilerimizi gördükçe çok mutlu oluyoruz. Artık bu maçı geride bıraktık, bu hafta Maltepespor maçı vardı. Fakat Maltepespor karşılaşmaların 2’nci yarısına çıkmayacağını belirtmesinin ardından gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağımız İzmir Gençlikspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp Göktürkspor karşısında oynadığımız oyununda üstüne çıkarak galibiyetle dönmeyim hedefliyoruz. Bizlere inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Hedefleri olan bir takımız ve hedefimize ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah bunu da herkese göstereceğiz.” 
Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı ligin 11’inci haftasında sahasında konuk edeceği Maltepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Salonu’nda akşam yapılan antrenmana tam kadro katılan yeşil-beyazlı ekibimizde antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan akşam yapılan antrenman öncesi sporculara Göktürk maçında yapılan hataları anlattı.
Antrenör Kılıç ve Fidan’ın orta sahada yaptığı konuşmanın ardından ısınma hareketleri ve açma-germe ile başlayan antrenman daha sonra şut ve pas çalışmasıyla devam etti. oyuncular daha sonra şut ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı, Pazar günü sahasında oynayacağı Maltepe Spor Kulübü maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. (HABER: SALİH GÜNER)