Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik:

“Hedefimizden vazgeçmiş değiliz”

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla play-off yolunda önemli yara alan Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi saha ve seyirci önünde lider Pendikspor’u ağırlayacak.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, bu önemli maç öncesi Güneykent Tesisleri’nin kapılarını herkese kapatan ve adeta “sıkıyönetim” ilan ederken, Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, play-off hedeflerinden vazgeçmediklerini söyledi.

Her takımın bazen inişli-çıkışlı grafikler çizebileceğini belirten Battal Çelik, “Biz şu son dört maçta çok şanssız sonuçlar aldık. Kazanabileceğimiz, hatta farklı kazanabileceğimiz maçlarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Bu futbolda oluyor. Futbolcularımızda zaman zaman performans düşükleri olabiliyor. Bazen futbolcularımız hata yapabiliyor, ya da son vuruşlarda etkisiz kalabiliyor bazen de aşırı motivasyondan etkilenebiliyorlar.. Ama biz her şeye rağmen takımımıza güveniyoruz ve onlarla bu grupta play-off’a yükseleceğimize inanıyoruz. Sonuç ne olursa olsun ligin son haftasına kadar play of ümidimizi devam ettireceğiz. Taraftarlarımızın da takımımıza bu noktada sahip çıkıp, destek vermelerini istiyoruz. Çatlak sesler, takımı sabote edecek hareketlerden herkesin kaçınmasını ve takımımızın etrafından ligin sonuna kadar kenetlenmemiz gerektiğini buradan bir kez daha ifade ediyorum.  Şimdiden bütün taraftarlarımızı Pazar günü oynayacağımız Pendikspor maçına davet ediyoruz” dedi.

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibimiz Pendikspor maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürürken, bugün yapacağı çift kale maçı ile son eksiklerini görecek ve yarın kampa girerek maç saatini beklemeye geçecek. (HABER: SALİH GÜNER)