Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile sözleşme imzalayan Başkan Mustafa Bulut:

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF OYNAMAK”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve bugün Ahi Stadı’nda Karabükspor’u 4-0 yenerek ilk yarıyı 33 puanla kapatan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, önceki gün Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile sözleşme imzaladı.  
Geçtiğimiz hafta Gürses Kılıç’ın istifa etmesinin ardından vakit kaybetmeden tecrübeli teknik adam Ercüment Coşkundere ile anlaşan yeşil-beyazlılar, başarılı teknik adama imza töreni düzenledi. Düzenlenen İmza törenine Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ile Basın Sözcüsü Battal Çelik katıldı.
İmza töreninin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, sezon başında koymuş oldukları hedeften bir zaman şaşmadıklarını ve aynı azim ve aynı mücadeleyle yollarına devam edeceklerini söyledi.
Başkan Bulut, hedeflerinin play-off olduğunu ifade etti. 
“Geçtiğimiz hafta teknik direktör olarak takımımızda görev yapan Gürses Kılıç ile yollarımızı ayırdık. Gürses hocamıza takımımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hiç vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarımıza başlamıştık ve takımımıza yakışır ve bizleri üst sıralarda tutabileceğini hissettiğimiz başarılarla dolu sezonlar geçiren Ercüment Coşkundere ile anlaştık ve bir imza töreni düzenledik. Ercüment hocamızla başarıya koşacağımıza inancım tam. Bizler hedefleri olan büyük bir camiayız. Her ne kadar kötü puan kayıpları yaşasak ta hedefimizden hiçbir zaman sapmadık ve sapmaya da niyetimiz yok. Bu kulübün başkanı olduğumdan beri tek bir amaç için mücadele ediyoruz. Mücadele ettiğimiz nokta ise takımın başarılı olması. Şimdiye kadar kötü puanlar kaybetsek te zirveden kopmuş görülmüyoruz. Gerçekten enteresan bir grupta mücadele ediyoruz. Her takımın her takımı yenebileceği, mücadele gücü yüksek, güzel bir grupta mücadele ediyoruz. Bir bakmışız alt sırada bulunan takımın üstteki takımları yendiği, üst sıralarda bulunan takımların ise alttaki takımlara puan kaybettiğine şahit olduk. O yüzden bu grupta büyük küçük ayrımı yapılmadan her takıma aynı ciddiyetle hazırlandık. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi her takım her takımı yenebilir. Bu ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Tabi ki hedefimiz şampiyon olmak, şartlar ne olursa olsun bu takım üstüne basa basa söylüyorum, ‘play-off’ oynayacak.”
Teknik Direktör konusunda ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Başkan Bulut, “Gürses Kılıç hocamızın takımdan ayrılmasının ardından vakit kaybı yaşamadan yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Yaptığımız toplantı sonucunda ligi iyi bilen tecrübeli bir teknik adam Ercüment Coşkundere konusunda hemfikir olduk ve kendisiyle anlaşma imzaladık. Hocamıza güvencimiz tam. Kulüp yönetimi olarak, gerek transfer çalışmalarındaki özeni, gerek özverili çalışmaları ve gerekse de başarı için futbolcularla kurduğu diyaloğa inandığımız teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere hocamıza, yardımcı antrenörlerimize ve futbolcularımıza olan inancımız ve güvenimiz tamdır” ifadelerini kullandı.
Her koşulda kulübün yanında yer alan taraftarlara çağırıda bulunulan Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Her zaman bizi destekleyen ve takımına sahip çıkan taraftarlarımızı; hiçbir provokasyona ve baskıya meydan vermeden, sabırla takımlarına destek olmaya ve sağduyulu hareket etmeye davet ediyoruz. Puan kayıpları yaşadık ama sezon uzun bir maraton. Ligin ilk yarısı bitti. İkinci yarıda maçlarımız yine seyircisiz oynanacak. Onların yokluklarını her maç hissettik. Pandemi süreci bitse de bizlere özlediğimiz o coşkulu taraftarlarımızı tribünlerde görsek. Bu süreç içerisinde bazı yol kazaları yaşanabilir. Eleştiriler elbette eleştiri haktır ve bizim adımıza yol göstericidir. Ancak, sosyal medyadan hakarete varan sözlerin sarf edilmesi, yeşil-beyaz sevdalı taraftarlarımıza yakışan bir hareket değildir. Kadromuzdaki tüm oyuncular, Kırşehir Belediyespor formasını layığıyla giymeyi hak etmiş, başarılı oyunculardır. Tüm takımlarda olduğu gibi bizim de bazı futbolcularımızda sakatlıklar ve form düşüklükleri olabilir. Onlarla yaptığımız görüşmelerde de gerekli uyarılarımızı yapıp daha çok çalışma ve başarı sözü aldık. İnşallah ligin 2’nci yarısında az puan kaybı yaşar ve ligi layık olduğumuz noktada bitiririz. Puan farkı açılmış olabilir. Bizler sahaya çıkarken puan durumuna bakmaksızın galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. 2’nci yarıda da zirvedeki takımlarla evimizde oynayacağız. Bu bizim için büyük bir avantaj olacak” açıklamasında bulundu.
Ligin 2’nci yarısı itibariyle Teknik Direktör Ercüment Coşkundere’nin isteği doğrultusunda kamp yapmayacaklarını söyleyen Başkan Bulut, “Sezon başında olduğu gibi, devre arası kampını da kendi tesislerimizde yapacağız. Kesinlikle bu konunun maddiyatla bir alakası yok. Hocamızla yaptığımız görüşmeler sonucunda Pandemi sürecini de baz alarak kendi tesisimizde devre arası kampını yaparak 2’nci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Transfer konusunda da hocamızın vereceği rapor doğrultusunda kulübümüze faydalı isimlerle de anlaşmayı düşünüyoruz. Bu devre arası kampına en iyi şekilde hazırlanıp 2’nci yarıya çok güzel bire şekilde başlamak istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)