Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut, taraftarların beklentilerini değerlendirdi:

“HEDEFİ OLAN BİR TAKIM KURMAKTA KARARLIYIZ”

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut, Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri ile transfer çalışmalarını sürdürdüklerini açıklarken, taraftarları layık, hedefi olan bir takım kuracaklarını ifade ettiler.  
Geçtiğimiz hafta Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Mustafa Bulut ve Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, hedefleri olan bir takım kurmak istediklerini fakat zor bir süreçten geçtiklerini söylediler.
Kırşehir Belediyespor’un üstünden kimsenin siyaset yapamayacağını yönetim kurulunun da  buna asla müsaade etmeyeceğini belirten Başkan Bulut, zor süreçten dolayı kendilerine destek veren Kırşehirspor taraftarlarına da çok teşekkür etti.
Kırşehir Belediyespor camiasına yakışır bir takım oluşturmak için Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla ve teknik ekiple gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ve bu zor dönem kendilerini oldukça etkilediklerini söyledi.
Şu süreçte bir çok isimle konuştuklarını ve yüksek para talebinde bulunduklarını belirten Başkan Bulut, dış transferde 6-7 oyuncu ile anlaştıklarını ve bunlarla peyder pez imza atacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi:
“Transfer çalışmalarımız yönetimin ve hocamızın direktifleri doğrultusunda devam ediyor. Her kulüp gibi bizlerde zor ve sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Yeni sezon açılmadan bu tip sıkıntıları yaşıyorsak ligler oynandığında her takım gibi bizlerde çok zor durumlara düşeceğiz. Ülke olarak Pandemi dönemi geçiriyoruz. Bizlerde bunun bilincinde olarak büyük Kırşehir Belediyespor camiasına yakışır bir takım oluşturmak için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ve teknik ekibimizle gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Dünyada ve Ülkemizde olduğu gibi Kırşehir’imizde de Koronadan dolayı büyük bir ekonomik sıkıntı var. Bu her sektörü etkilediği gibi futbolu da oldukça etkiledi. Bundan dolayı herkesin yaşadığı sıkıntıları bizlerde fazlasıyla yaşıyoruz. Ama bunu bahane etmiyor, yeşil-beyazlı bayrağımızı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ligde zirve yarışı içerisi içinde olması için transfer çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz. Bu takım ne Kırşehir Belediyesi’nin, nede yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın. Bu takım Kırşehir’lilerin ve kendini Kırşehirli hisseden herkesin takımıdır. Bu yüzden şehrimizin Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, tüm siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin Başkanları ile Kırşehir de ticaret yapan herkesin kendi gücü nispetinde sorumluluk alarak ekonomik katkı sunmalarını acilen bekliyoruz. Kırşehir Belediyespor’un başarısı bizlere verilecek desteklerle ancak mümkün olabilir. Spor tüm dünyada olduğu gibi Kırşehir de de siyaset üstündedir. Kimse biz olduğumuz sürece Kırşehir Belediyespor üstünden siyaset yapamaz. Ve bizde buna yönetim kurulumuz olarak buna asla müsaade etmeyiz. Transfer çalışmalarımızda da iç transfer de 1 oyuncumuzla anlaşma sağladık. Dış transferde çalışmalarımız devam etmekte olup, görüşmüş olduğumuz oyunculardan 6-7 oyuncu ile kesin anlaştık. Bugün ve yarında dış transferle ilgili görüşmelerimiz devam edecek. Hedefimiz Kırşehir’e layık güçlü bir kadro oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.” (Haber-Fotoğraf: Salih GÜNER)