Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta 6’ncı haftanın maçları yarın 3, yarın ise oynanacak 7 karşılaşmayla devam edilecek. Haftayı şanssız Eyüpspor yenilgisi ile kapatan Kırşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında Akdeniz ekibi Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Maç Ahi Stadyumunda oynanacak saat 14.00’te başlayacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu, Misli.com 2’nci Ligde mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek. Kastamonu ve Konyaspor maçlarını 1-0’lık skorlarla kazanarak çıkış içinde bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz hafta deplasmanda Eyüpspor karşısında sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrılarak bu sezonki 2’nci yenilgisini aldı. Bu yenilgi sonrası zirveye bir adım yaklaşma fırsatını eliyle tepen Kırşehir Belediyespor, yarın sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçına galibiyet gözüyle bakıyor. 
Rakip Tarsus İdmanyurdu ise bu sezon oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik 1 yenilgi alıp topladığı 8 puanla 7’ncı sırada yer alıyor. Mersin temsilcisi bu 5 karşılaşmada rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde de 8 gol gördü.
2’nci Lig Kırmızı Grup 5’inci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, puan veya puanla için gittiği Eyüpspor deplasmanından büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak puansız döndü. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ligin en maliyeti yüksek ve en iyi takımına karşı oynadığımız oyun ve mücadele gelecek adına umutlarımızı artırdı. Basit bir penaltı kararı en az bir puanımızı elimizden aldı, bu mücadelenin sonucunda puansız dönmek bizleri çok üzdü ifadelerini kullandı.
Son 2 maçta alınan 6 puanın zirve yolunda büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Kırşehir Belediyespor’un hocası Gürses Kılıç, “Ligin ilk haftasında deplasmanda Turgurluspor karşısında iyi futbolumuzu maalesef skora yansıtamamış sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılmıştık. Daha sonra ertelenen maç dışında Kastamonuspor ve 1922 Konyaspor maçlarını 1-0’lık skorlarla kazanarak üst üste 2 galibiyet aldık. Tabi ki bu iki karşılaşmayı değerlendirecek olursak, oldukça zorlu karşılaşmalardı. Her iki maçı 1-0’lık skorlarla kazanmış olsakta girdiğimiz net pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık her iki karşılaşmayı da daha farklı skorlarla kazanmış olacaktık. Futbol sonuç oyunu ve son 2 maçta 3 puanı hanemize yazdırdık. Eyüpspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlandık. 2 maçtaki galibiyet serisiyle İstanbul deplasmanına büyük bir moralle gittik. Oyuna da iyi başladık fakat 1-0 geriye düştük. Kalemize gelen ilk şutun gol oldu. 1-0’dan sonra erken gelen golün şokunu üzerimizden çabuk attık ve Üstün Bilgi ile beraberlik golünü bulduk. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da etkili oyunumuzu skora yansıtamadık ve basit bir penaltı kararı ile sahadan 2-1’lik skorla mağlup olduk. Eyüpspor gerçekten bu ligin güçlü ekiplerinden biri ama bizlerde kadro kalitesiyle iyi bir takım olduğumuzu her kese gösterdik. İlerleyen günlerde iyi futbolumuzu artık farklı skorlara yansıtarak zirveye doğru ilerlemek istiyoruz. Aslında Eyüpspor ile oynadığımız karşılaşmayı 90 dakika boyunca baz aldığımızda maçın hakkı beraberlikti. Golü atanını kazanacağı bir karşılaşmayı Eyüpspor kazandı. Artık bu maçı unutup önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Onlara konsantre olup alacağımız galibiyetlerle üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.
MAÇLARI YÖNETECEK HAKEMLER
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta yarın oynanacak Mücadele, Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak. 6’ncı haftanın karşılaşmalarını yönetecek hakem triyoları belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamada yarın saat 14.00’te Kırşehir Belediyespor’un sahasında konuk edeceği Tarsus İdmanyurdu maçını Gümüşhane bölgesi hakemlerinden Şahin Berker yönetecek. Şahin Berker’in zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Amasya bölgesinden Ömer Karakaya ile Servet Bozkurt yapacak.
Bayburt bölgesinden Murat Türkoğlu ise Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu maçına 4’üncü hakem olarak atandı. 
Yarın saat 14.00’te Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu maçının gözlemciliğini Murat Ceylan yaparken, temsilciliklerini ise Hakan Ceylan ile Çetin Nunğan yapacak.
Kırmızı grupta 6’ncı haftada oynanacak karşılaşmalar ve mücadelede görev yapacak hakem triyoları ise şu şekilde:
(20 EKİM SALI): Saat 14.00 Bayburt Genç Osman Stadyumu: Bayburt İl.Özel İdarespor-Etimesgut Belediyespor  (Yusuf Aydın, Sezgin Altun, Yakup Keçeci, Cihan Ölmez), Saat 14.00 Doğu Kent Stadı: Elazığspor-Kastamonuspor(Batuhan Bayar, Mehmet Pekmezci, Emrah Uluçay, Safa Yılmaz).
(21 EKİM ÇARŞAMBA): Saat 14.00 Bodrum İlçe Stadyumu: Bodrumspor-Kırklarelispor (Serhad Ürkmez, Gökhan Yüksel, Birkan Çanakcıoğlu, Sabit Selvi), Saat 14.00 Pendik Stadı: Pendikspor-1922 Konyaspor (Ayberk Demirbaş, Tolga Özcan, Denizcan Şahin, Eren Özyemişcioğlu), Saat 14.00 Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi: Sivas Belediyespor-Kardemir Karabükspor (Volkan Şeker, Mustafa Zıvalı, Giray Kara,Ahmet Turan Timuroğlu), Saat 14.00 Serik İsmail Oğan Stadyumu: Bodrumspor-Kırklarelispor (Serhad Ürkmez, Gökhan Yüksel, Birkan Çanakcıoğlu, Sabit Selvi), Saat 14.00 Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı: Karacabey Belediyespor-Vanspor (Reşat Onur Coşkunses, Serkan Gülçer, İbrahim Ethem Potuk, Erdem Temel), Saat 14.00 Ankara Demir Stadyumu: Başkent Akademi FK-Eyüpspor (Mehmet Güngör, Ferhat Dalgıç, Mehmet Ali Çetin,Ömer Tolga Güldibi)
Saat 14.00 Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu: Sakaryaspor-Pazarspor (R.Alkım Aksoy, Ejder Yapıcı, Kadir Kantekin, Serkan Pınar) (HABER: SALİH GÜNER)