Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2’nci Lig Play-Off müsabakaları yarın oynanacak olan 3 karşılaşmayla başlayacak. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 1’inci Lige çıkmak için ilk karşılaşmasında yarınsaat 16.30’da Hoca Ahmet Yesevi ile karşı karşıya gelecek.
Konu ile ilgili mesaj yayınlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı’na güvendiklerini belirterek Bozkırın Sultanları’nın Ankara’da yapılacak Play Off müsabakalarında başarılı olacağını ve 1. Lige yükseleceğine inandıklarını bildirdi.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı Ankara’daki Play-Off 1’inci Lige çıkma maçları öncesinde Kırşehir yaptığı kampı Perşembe günü yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kırşehir’in Güneykent tesisinde konaklayan yeşil-beyazlılar, son çalışmasını da Ahi Evran Üniversitesi Spor Salonu’nda yaptı. Yapılan son çalışmaya tüm takım katıldı.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız 11 ile 13 Haziran arasında 1’inci Lige çıkma adına 3 önemli karşılaşmaya çıkacak.
Kırşehir’deki 3’üncü etap maçlarında 6 takım arasında 1 galibiyet, 1 yenilgi alarak turnuvayı 3’üncü sırada tamamlayarak Ankara’daki Play-Off’lara katılma hakkı kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2 haftadır Kırşehir Güneykent tesisinden sabah ve öğlen olmak üzere günde çift idmanla hazırlıklarına yoğun ve yorucu bir tempoda devam etti.
Çarşamba günü Ahi Evran Üniversitesi Spor Salonu’nda son çalışmasını yaparak kampı noktaladı.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı yarın 1’inci Lige yükselme Play-Off ilk maçına çıkacak.
Kırşehir Belediyespor’un 1’inci Lige çıkma mücadelesi vereceği Ankara’daki maç takvimi belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kızıltepe Spor Kulübü, Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü, Göktürk Spor Kulübü, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü ile birlikte 1’inci Lige çıkma mücadelesi verecek.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız ilk maçını yarın saat 16.30’da Ahmet Yesevi Spor Kulübü 2’nci maçını yarın 14.00’da Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ile 3’üncü ve son maçını 13 Haziran Pazar günü saat 14.00’da İzmir Gençlik Hizmetleri ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
Türkiye Hentbol Federasyonu (TFF) 11-13 Haziran tarihleri arasında Ankara’da oynanacak olan 1’inci Lige yükselme maçında ilimizi temsil edecek olan Kırşehir Belediyespor’un yarın karşılaşacağı Ahmet Yesevi Spor Kulübü maçını yönetecek hakem triyoları açıklandı. Buna göre Kırşehir Belediyespor, Ahmet Yesevi maçını Sivas bölgesinden Mahmut Boyraz-Ebubekir Boyraz yönetecek. Maçın gözlemciliğini ise Ankara bölgesinden Sevilay Tetik yapacak.
Kırşehir Belediyespor’un yarın oynayacağı Karaman Minik Atılım Spor Kulübü maçını ise yine Sivas Bölgesinden Mahmut Boyraz-Ebubekir Boyraz ikilisi yönetecek. Bu maçında gözlemciliğini Ankara bölgesinden Derya Eker yapacak.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Play-Off 3’üncü ve son karşılaşmasında oynayacağı İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü maçını ise Ankara bölgesi hakemlerinden Okan Yurt-Abdullah Özdeniz yönetecek. Maçın gözlemciliğini ise Ankara bölgesinden Sevilay Tetik yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)