Yeşil-beyaz ekibimiz 1’inci Lige çıkma yolunda yarı final ilk maçında Ahi Stadı’nda grubunun güçlü ekibi Sakaryaspor’la karşılaşacak… Ekibimizde hedef galibiyet!... 

HAYDİ KIRŞEHİR’İM BİR TARİH DAHA YAZALIM!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grubun Play-Off çeyrek final ilk karşılaşmasında yarın Kırşehir Belediyespor, kendi sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma Ahi Stadyumunda oynanacak.
Normal sezonu 3’üncü sırada tamamlayıp Play-Off oynamaya hak kazanan ve Play-Off çeyrek finalde Kırklarelispor’u 2-1’lik skorla yenip 2’nci maçta da golsüz berabere kalarak bir üst tura yükselen Kırşehir Belediyespor, Play-Off Yarı Final ilk maçında yarın evinde karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Sakaryaspor maçının kesinlikle kazanıp turu 2’nci maça bırakmak istemediklerini belirterek, “İlk maçı kazanıp ikinci maça rahat bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.
Play-Off yarı final ilk maçında Sakaryaspor gibi ligin güçlü ekibiyle zorluk derecesinin üst düzeyde olacağı bir müsabaka oynayacaklarına dikkat çeken Coşkundere “Kırklarelispor maçının ardından yine zorluk derecesi çok yüksek bir maça çıkacağız. Sahamızda şampiyonluğa oynayan bir takım oyunu ortaya koyarak bu maçı kazanıp yolumuza ilk maçta kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor ve zorluk dereceleri oldukça yüksek. Sakaryaspor maçı da bunlardan biri. Rakibimiz bizim gibi şampiyonluk hesapları yapıyor. Buna karşılık bizim de hedefimiz belli. Her iki takım açısından da son derece önemli olan bu maça iyi hazırlandık. Şimdi işin en önemli kısmı sahada görev vereceğimiz futbolcularımıza düşüyor. Futbolcularımızın hırslı ve coşkulu oyunlarıyla bu zorlu maçta taraftarımızın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz. Başarıya giden takımların en önemli unsurları birlik ve beraberlik şemsiyesi altında hareket etmektir. Bunu bizim de başarmamız için hiçbir engel yok. Başarıyı bizim kadar Kırşehir halkının da istediğinden eminiz” şeklinde konuştu.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Onursal Başkanı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Her türlü imkânsızlıklarımıza rağmen yönetim kurulumuzun büyük çabaları sonucu takımımız play-off’ta bir üst tura yükseldi. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yokluk ve sıkıntı içinde oluşturulan, elini taşın altına koyan akılcı yönetim, akılcı transfer, başarılı bir ekip çalışması sonucu elde edilen bu başarıyı kimse küçümsememeli. Gönlümüzün elbette TFF 1.Lig’e yükselmektir. Bunu başarmak için de sonuna kadar çalışıp mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Kırklarelispor’u deplasmanda 2-1 yenip, evinde golsüz berabere kalarak yarı finale yükselen Kırşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz göreve gelirken kongrede Kırşehir Belediyespor’da birlik ve beraberlik olmalı. Eğer bunu başarabilirsek hedefimiz bu grupta play-oflara katılacağız. İşte önce bunu başardık, şimdi de play-off’ta Kırklarelispor’u eleyerek yarı finale yükseldik. Bu saatten sonra tek hedefimiz Sakaryaspor’u da eleyerek finale yükselmek. Bunun için her türlü kısır çekişmeleri, eleştirileri bir kenara bırakıp hedefimize kenetlenmek zorundayız. İnşallah hep birlikte tek yumruk olup, Kırşehir Belediyespor’umuzu layık olduğu TFF 1. Ligi’ne yükseltmektir” dedi.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Kırşehir Belediyespor’un yarın kendi sahasında konuk edeceği Sakaryaspor maçını yönetecek hakem triyosu açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Play-Off yarı final ilk maçında oynanacak olan Kırşehir Belediyespor, Sakaryaspor maçını Süper Ligi’n deneyimli hakemi Çanakkale bölgesinden Ali Şansalan yönetecek.
Ali Şansalan’ın zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Alparslan Dedeş ile Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadeleye 4’üncü hakem olarak ta Başkent bölgesinden Alper Akarsu yapacak.
SAKARYA İLE 5’İNCİ RANDEVU
Kırşehir Belediyespor’un yarın TFF 2’nci Lig Play-Off yarı finalinde karşılaşacağı Sakaryaspor ile lig tarihi boyunca 4 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu 4 karşılaşmasından 2’sinden 1-1 ve 0-0’lık skorla berabere kalırken, 2 kez de 3-0, 1-0’lık skorla mağlup oldu. (HABER: SALİH GÜNER)