TFF 2. Lig’te ikinci yarı Pazar günü start alıyor..,. Kırşehir Belediyespor evinde Pazarspor’u ağırlayacak 

HAYDİ KIRŞEHİR!.. 3 PUAN BİZİM OLSUN

TFF 2’nci Lig, Beyaz Grup’ta ikinci yarı Pazar günü oynanacak 8 müsabaka ile start alacak. Ligin 20’nci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Rize ekibi Pazarspor’la karşılaşacak.

İlk yarıyı 22 puanla 11. Sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, Pazarspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı. 

İlk yarıda kendi saha ve seyircisi önünde aldığı başarısız sonuçlarla zirve yarışından uzak kalan takımının ikinci yarıda özellikle iç sahadaki tüm maçları kazanacağına inandığını belirten Hakan Karaca, “Ligin ikinci yarısına Pazarspor galibiyeti ile başlamak istiyoruz. İkinci yarının zorluğunu biliyorum, taraftarın beklentisini biliyorum. Şunu ifade edeyim, bu takım mücadelenin içinde olacak, her kaçı kazanmak için sahaya çıkacak. Mücadelede en büyük destekçimiz seyircimiz olacak. İlk yarıda takıma gösterdikleri desteği üstüne koyarak aynı şekilde bekliyoruz. Maç Pazar günü saat 13.00'da. Onların sahayı doldurmasını desteklemesini bekliyoruz. Artık geri sayım başladı, artık içeride bütün maçları kazanma odaklı oynayacağız. Takdir edesiniz ki eksiklerimiz vardı. İlk devrede bunu gidermek adına ciddi anlamda efor sarf ettik. Başkan ve yönetim kurulu, bizler transfer için yoğun çaba sarf ettik. Konuştuğumuz bazı oyuncular gelmekte sıkıntı yaşattı. Ekonomik anlamda ciddi rakamlar telaffuz ettiler. Biz transfer edeceğimiz oyuncuları kamp periyoduna sokalım istedik, bunda başarılı olamadık. Birçok kulüp de başarılı olamadı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Biz kulüp olarak yoğun bir dönem geçirdik. Transferlerimizi yaparken de en büyük amaçlarımızdan bir tanesi oynayan oyuncuları bünyemize katmaktı. Yoğun bir şekilde arayışlarımız devam ediyor. Ön tarafa gol yükümüzü hafifletecek bir oyuncuyu bünyemize katacağız. Bugün yarın netleşir. Olmazsa olmazımız. Akabinde ocak sonuna kadar transfer süreci var. Bünyemize uyan katkı sağlayacak oyuncu olursa bünyemize katmak istiyoruz. Ama hiç acelemiz yok, takımın genel durumunu bozmayan, gücümüze güç katan birkaç futbolcuyu mutlaka bünyemize katacağız."

Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, Pazarspor maçından mutlaka üç puan beklediklerini açıklarken, takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kırşehir Belediyespor’un bütçesinin çok pahalı transferlere uygun olmadığını, bu nedenle Ara transferde rakamların çok yüksek olması nedeniyle ince eleyip sık dokuduklarını belirten Çağatay Han Torun, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Biz yönetim olarak takımımıza güveniyoruz. İnşallah Pazarspor’u sezon başında olduğu gibi yenip ikinci yarıyla güzel bir başlangıç yaparız. Bunun için taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda olmaya çağırıyorum. Biz sezon başında kadromuzu kurarken genç, dinamik ve gelecek vaad eden futbolculardan olmasına özen göstermiş ve futbolcularımızın büyük çoğunluğuyla iki yıllık sözleşme imzalamıştık. Takımımız ilk yarıda puan cetveline göre her ne kadar istediğimiz noktada olmasa da kadromuzdaki pek çok futbolcumuza birçok takımdan talep var. Biz bu taleplerin sadece 3’üne izin verdik. Diğerlerini hiçbir kulübe verme gibi bir düşüncemiz yok. Çünkü bizim bu grupta bir play-off hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için ikinci yarıda her türlü çabayı harcayacağız. Şu anda teknik heyetimizin isteği doğrultusunda eksik mevkilerimize gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Tabi bunu yaparken de bütçemize uygun futbolculara öncelik veriyoruz. Göl bölgesinde yaşadığımız sıkıntıları gidermek için iyi bir santraforu kadromuza katacağız. Ama şu an çok ta acele etmiyoruz. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız, üç futbolcuyu kadromuza katıp inşallah play-off hedefimize inşallah ulaşacağız.”

2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.

Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.

1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.

Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.

Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra bir puan kaybı da evinde yaşadı. Kırşehir temsilcisi Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak 15 puanla 13’üncü sırada yer aldıktan sonra deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Nazilli maçının ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, Sinan hocanın yönetiminde çıktığı maçta evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kaldı. Başkent temsilcisine evinde kaybettiği 2 puanın ardından deplasmanda Eskişehirspor’la da 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın ardından galibiyet özlemini 7 maça çıkardı.

7 maçlık galibiyet özlemini hafta 2-0'lık skorla Karacabey Belediyespor maçında sonlandıran Kırşehir Belediyespor, puanını 20'ye çıkardı.

Haftalar sonra kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, deplasmanda Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra evinde Kırklarelispor ile golsüz beraberliği ile ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı.  (HABER: SALİH GÜNER)