TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 9’uncu hafta maçları yarın  oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edecek. Haftayı Tarsus galibiyeti ile kapatan Yeşil-beyazlı ekibimizde hedef güçlü rakibi karşısında mutlak puanla dönmek.  
Ligin 9’uncu haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un grubun güçlü takımlarından olan Ispartaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ispartaspor maçıyla 2’nci kez gece maçına çıkacak. Kırşehir Belediyespor bu sezon ilk kez gece karşılaşmasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşmış rakibini 2’nci yarıdaki futboluyla 1-0 mağlup etmişti.
Kırşehir Belediyespor zor deplasmanda. Yeşil-beyazlı ekibimiz ligin şampiyonluk adaylarından gösterilen Ispartaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kırşehir temsilcisi bu maçtan puan veya puanlar çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 
Ispartaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, zor bir maçtan puan hedeflediklerini ifade etti.
Hocaoğlu yaptığı açıklamada, “Yarın Ispartaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Zorluk derece üst düzey bir karşılaşma oynayacağız. Bu ligin iyi futbol oynayan takımına karşı oynayacağız. İyi bir mücadele örneği sergileyip istediğimiz skorla dönmeyi hedefliyor. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi 2 maç sonra Tarsus’u yendik ve zirve yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Artık lig yarışında her takımın her takımı yenebileceği bir sezon daha geçiriyoruz. Cumartesi günkü rakip takımın güçlü, koşan, oturmuş bir takım. Bu nedenle bu maç, bizim için çok kolay olmayacaktır. Ancak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Takımı buna göre oluşturacağız. Oyun planımızı da rakibimizin oyununu bozacak şekilde planladık. Hedefimiz Isparta maçından 3 puanlarla dönmektir. Bu olmadığı takdirde en azından 1 puan almak istiyoruz. Tüm futbolcularıma güveniyorum” dedi.
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, hafta sonunda Kırşehirspor’la oynanacak maça tüm taraftarları davet etti.
Haftayı deplasmanda Uşakspor’u tek golle yenerek üç puanla kapatın, puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Ispartaspor’un teknik patronu Söyleyici,  taraftarların bir takım için son derece büyük önem taşıdığını açıkladı.
Teknik Direktör Tarık Söyleyici “Kırşehir Belediyespor’la zorlu bir maça çıkacağız.  Bu maç da bizim için çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç. Bu nedenle ben tüm taraftarlarımızın Cumartesi günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında da tribünlerin tıklım tıklım doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyorum” diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’le geçerek 2 maçlık galibiyet özlemini sona erdirmesinin ardından gözünü deplasmanda oynayacağı Ispartaspor maçına çevirdi.
Sezona 3-0’lık Pazarspor ardından 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.
Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.
1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.
Geçen hafta da sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bildi.
Ligde topladığı 13 puanla 7’nci sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, Tarsus galibiyetinin ardından Isparta’dan da 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Rakip Ispartaspor ise ligde sadece 1 defa mağlubiyet yüzü gördü.
Sezona 1-1’lik Buca, 0-0’lık 1922 Konyaspor beraberlikleri başlayan Ispartaspor daha sonra oynadığı maçlarda Erzincanspor’u 3-1, Tarsus ve Akhisarspor’u 1-0’lık skorlarla yenerken, bu sezon ilk yenilgisini 1-0’lık skorla Pendikspor karşısında aldı. Pembe-yeşilli ekip geçtiğimiz haftada deplasmanda Uşakspor’u 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.
Akdeniz temsilcisi oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alıp topladığı 14 puanla 2’nci sırada yer alıyor. Ispartaspor bu 7 karşılaşmada rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.
9’UNCU HAFTADA NEFES KESEN MAÇLAR VAR
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Ispartaspor maçı dışında 2’nci Lig Beyaz grupta 7 karşılaşma daha oynanacak. Lider Pendikspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 9’uncu haftada  Amedspor-Pazarspor, Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor, Bucaspor-Karacabey Belediyespor, 1922 Konyaspor-Eskişehirspor, Erzincanspor-Ankara Demirspor, Tarsus İdman Yurdu-Nazilli Belediyespor, Akhisarspor-Uşakspor karşılaşmaları oynanacak. (HABER: SALİH GÜNER)