Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden maddi sıkıntı içinde gelir kaynaklarını arttırmayı hedefleyen Kırşehir Belediyespor’un sosyal medya hesabından başlattığı “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyasının devam ettiği bildirildi.
2. Lig Kırmızı Grup’ta, 1. lig hedefi ile yol çıkan ve parolasıyla mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor yöneticileri bütün Kırşehir halkını ve taraftarlarını “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyasına davet etti.
Dünyanın, ülkemizin ve Kırşehir’in koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, dolayısıyla bu virüsün her kesime olduğu gibi spora da büyük darbe vurduğuna dikkati çeken Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, herkesin karınca kararınca takıma maddi katkı sunması gerektiğini ifade etti.
Geçtiğimiz hafta Kırşehir Milletvekillerini, sivil toplum kuruluşlarını, Kırşehir’in önde gelen sanayi kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek Kırşehir Belediyespor’a destek “Malumunuz dünya koronavirüs salgını nedeniyle sarsılmış durumda. Ama diğer yandan hayat da devam ediyor. Türkiye liglerinde mücadele eden Kırşehir Belediyespor’un da maddi desteği ihtiyacı bulunduğu ortadadır. Kırşehirimizin bağrından çıkan bütün Kırşehirli milletvekillerimizi her zaman yanımızda görmekten mutlu olacağız. Herkes takımımızın yanında olur, kenetlenir ve yanında olursa daha da güçlü ve başarılı oluruz. Bu çorbada herkesin de tuzunun olmasını bekliyoruz. İnşallah bu sezon hep birlikte olup, birlik ve beraberliğimizi herkese gösteririz” dedi.
Bu arada Kırşehir Belediyespor’un sosyal medya hesabından başlattığı “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyasının devam ediyor.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Bu sezon Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek için, siz taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu sezon sizlerden Pandeminden dolayı tribünsel anlamda destek alamayacağız fakat böyle bir kampanya yaparak kulübe ufakta olsa maddi bir destek sağlamanızı istiyoruz. Çıktığımız yolda, sizlerin de varlığını hissetmek bizlere güç verecek. Arkamızda koskoca bir şehrin olduğunu bilmek yalnız olmadığımızı hissettirecektir. Bu duygular ile 40 bin Kırşehir Belediyespor sevdalısından 40’ar TL’lik bir katkı almayı hedeflediğimiz “40 x 40” kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Gayemiz; mücadelemize sizleri de katabilmektir, bu sayede bir futbol takımı olmanın ötesinde bir şehrin kalbi olabilmeyi başaracağımızı düşünüyoruz. Kırşehir’de ya da dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan, içinde Kırşehir ve Kırşehir Belediyespor sevdası bulunan, kalbi bizlerle beraber atan 40 bin gönüllüye ihtiyacımız var. Kulübümüzün resmi banka hesap numaralarına internet bankacılığı ya da havale yoluyla yapacağınız, 40 TL veya katlarındaki bağış ile kampanyaya dâhil olabilirsiniz
“UNUTMA, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA, SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ!”
Kırşehir Belediyespor Kulübü tarafından açılan hesap numaraları şöyle:
TL Hesabı: TR84 0006 4000 0015 5001 3675 77 (HABER: SALİH GÜNER)