Yeşil-beyazlı ekibimiz yarın İstanbul’da lider Pendikspor’a konuk oluyor

HAYDİ KIRŞEHİR, AFFETTİR

TFF 2’nci Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden ve haftayı kendi sahasında Akhisarspor’u 1-0 yenilerek puansız kapatan Kırşehir Belediyespor, yarın İstanbul’da lider Pendikspor’a konuk olacak.
Pendik İlçe Stadyumunda saat 13.00’te başlayacak maçtan en iyi sonuçla dönmeyi hedeflediklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, zor bir karşılaşma olacağını ve puan veya puanlarla dönek için gereken mücadeleyi sahada göstereceklerini söyledi.
Kendi sahasında oynadıkları son maçta Akhisarspor’a şanssız bir şekilde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve bu konuda futbolcularının da çok üzgünü olduğunu, hedeflerinin bu yenilgili deplasmanda alacakları güzel sonuçlarla telafi edeceklerini söyledi.
Lider Pendikspor’un gücünü bildiklerini de hatırlatan Hocaoğlu “Geçtiğimiz hafta evimizde konuk ettiğimiz Akhisarspor karşısında hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık ve haftayı puansız kapattık. Tabi ki futbolun içinde böyle skorlar hep oldu ve olmayada devam edecek. Bizler Akhisarspor maçındaki yaptığımız hatalardan ders çıkardık ve önümüzde çok ama çok önemli bir karşılaşma olan Pendikspor maçı var. Pendikspor karşısında yine Kırşehir’e yakışır bir şekilde oyun sergileyip sahadan puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Evet çok zor bir deplasman, evinde puan kaybetmeyen bir rakibe karşı oynayacağız fakat bizimde deplasman karnemiz iyi durumda. İnşallah bu zor karşılaşmayı istediğimiz skorla bitirir ve Kırşehir’e puanla döner ve kendimizi affettiririz. Hedefimiz ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek” dedi.  
Kırşehir Belediyespor, Ligin en zor deplasmanlarından biri olan Pendikspor karşısına çıkıyor. Ligde oynadığı 4 deplasman maçında yenilgi yüzü görmeyip 2 galibiyet 2 beraberlik aldı.
Kırşehir Belediyespor, hızlandırılmış fikstür gereği bu hafta başlayacak olan zorlu maratonda 14 gün boyunca birbirinden zorlu 3 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 14 Kasım’da 13’üncü haftayı da maç yapmadan bay olarak geçirecek.
Kırşehir Belediyespor’da zorlu lig maratonu TFF’nin fikstür gereği yeniden başlıyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz 6 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan sıkıştırılmış fikstür gereği 10 Kasım’da Uşakspor, 14 Kasım’da bay, 20 Kasım’da ise Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak.
Ligin 11’inci haftasındaki deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının 6 Kasım tarihine konulması üzerine yeşil-beyazlı takım, 6 ila 20 Kasım tarihleri arasında 2’si deplasman olmak üzere 3 karşılaşma oynayacak. Deplasmanların 2’sini İstanbul ve Aydın gibi uzak mesafelerden oluşturuluyor. Maçlar arasında kimi zaman 3 gün, kimi zaman 4 gün ara var.
TFF 2’nci Lig Beyaz grupta yarın oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Amedspor ve Uşakspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 11’inci haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda grubun lideri Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Pendik İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta ligin dibine demir atmış son 4 karşılaşmasından puan dahi alamamış Akhisarspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz evindeki maçta yine ummadığı bir yenilgiyle sahadan ayrılarak ve zirve yarışında yara aldı. Akhisar mağlubiyeti sonrası ilk 5 hattındaki takımların puan kaybetmesiyle 10’uncu haftayı 14 puanla 6’ncı sırada tamamladı.
2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.
Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.
1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.
Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.
Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlılarımız da hedef lider Pendikspor karşında puan veya puanlarla dönmek. Pendikspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki mücadele Cumartesi günü Pendik İlçe Stadyumunda saat 13.00’da oynanacak.
Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı rakibi Pendikspor ise ligde topladığı 19 puanla lider durumda.(HABER: SALİH GÜNER)