Yeşil-beyazlılar santrafor sorununu çözemedi, eski futbolculara ödenmeyen 425 bin liralık eski borç nedeniyle yeniden transfer yasağına maruz kaldı!

HANİ BORÇ YOKTU?

GEÇTİĞİMİZ günlerde eski yönetimin 976 bin liralık borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldırıp, 4 futbolcuyu renklerine katan Kırşehir Belediyespor'a yeni bir borç daha geldi. Takımın ihtiyaç duyduğu stoper ve santrafor sorununu çözmek için maddi arayış içine giren Kırşehir Belediyespor yöneticileri 4 eski futbolcuya daha ödenmeyen 425 bin lirayı borç nedeniyle bir kez daha transfer yasağı sorunuyla karşı karşıya kaldı.
Kırşehir Belediyespor yöneticileri, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile dün biraraya gelerek 425 bin lirayı bulan ikinci borcu ödeyerek transfer yasağını kaldırıp, acil olarak bir santrafor ve stoper mevkilerine transfer sorununu görüştü.
Yeşil-beyazlı ekibin en kısa sürede hem maddi sorunu, hem de iki futbolcuyu renklerine katma çalışmalarını sonuçlandırması gerektiğini ifade eden Kırşehir Belediyespor yöneticileri, bu konuda kendilerine herkesin maddi katkı verme-sini beklediklerini ifade ettiler. HABER: SALİH GÜNER