Neşet Ertaş Taraftar Grubu Tribün Lideri Halil Kurt, Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanacak olan Kırşehirspor-Sincan Belediyespor karşılaşmasının zirve açısından büyük önem taşıdığını belirterek herkesi tribünlerde destek vermeye çağırdı.
Ligin bitmesine 7 hafta kaldığını vurgulayan Tribün Lideri Halil Kurt, ligin üstünün de altının da yangın yerine döndüğünü belirtti, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kırşehirspor için, Ahi Stadı bir mabettir. 26 maçtır sahasında yenilmeyen ekibimizin aynı başarısını sürdürmesini istiyoruz. Bunun için taraftarlar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kırşehirspor seyircisi ligin en centilmen seyircisidir. Tribünlerde küfre son vermek için çaba gösteriyoruz. İçeride olsun, dışarıda olsun, aynı anlayışı sürdürmek istiyoruz. Kırşehirspor’un son haftalarda elde ettiği başarı bizi mutlu etmektedir. Bit Kırşehirspor sevdalısıyız. İyi günde de, kötü günde de takımımızın yanındayız ve yeşil-beyazlı renklere aşığız. Şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum. Bizim için sonuçtan çok, centilmenlik önemlidir. Aldığımız sonuç iyi de olabilir, kötü de olabilir. Elbette iyi olmasını isteriz. Ancak futbolda üç neticenin de olduğunu unutmamalıyız. Pazar günü Ahi Stadı’nı tıklım tıklım doldurmalıyız ve desteğimizle rakiplerimizi çökertmeliyiz. Bunun için herkesi 1 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet ediyorum.”