Bulut: “Yönetimimizde hiçbir sorun yok, hedeflerimize ulaşmakta kararlıyız”

Bu sezon oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 15 puan toplayıp 14. sırada yer bulan Kırşehir Belediyespor’da son haftalardaki kötü gidişin faturası Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ve ekibine kesildi.
Pazartesi akşamı toplanan Kırşehir Belediyespor yönetim kurulu takımın son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı yenilgileri masaya yatırdı ve Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yolları ayırma kararı aldı.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Hakkı Hocaoğlu ile karşılıklı anlaşılarak görevine son verilmiştir. Kendisine ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.
Yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını belirten yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, bu süreçte Kırşehirli Kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan’ın takımın başında olacağını ve 27 Kasım Cumartesi günü Ahi Stadı’nda oynanacak Ankara Demirspor maçına çıkacağını söyledi.
Sezona iyi başladıklarını, ancak son haftalarda alınan istenmeyen sonuçlarla birlikte düşüşe geçen Kırşehir Belediyespor’un yapılan bu kan değişikliği ile birlikte en kısa sürede toparlanıp, layık olduğu yere geleceğine inandığını belirten Başkan Mustafa Bulut, gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Malumunuz sezona fırtına gibi başlayan takımımız liderlik koltuğunda iken, zorlu maçları kazanıp haftalarca ilk 5 içerisinde bulunurken bir anda bir düşüş başladı. Bunun pek çok nedenleri olduğunu gözlemledik ve bunun önüne geçmek için birkaç defa teknik heyetimizi ve futbolcularımızı uyardık. Hiç kimse Kırşehir Belediyespor’dan büyük değildir. Biz takımımızın her türlü sorunlarını çözmek için çaba harcarken, onların başarısız olmasını da kabul edemeyiz. Yönetim kurulumuzla yaptığımız son toplantıda ortak bir noktada buluşarak Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Şimdi yeni bir teknik direktör arayışına girdik. Lige başlarken de söylediğimiz gibi play-off hedefine ulaşmak için şehrimizin ve takımımızın dinamiklerine en uygun teknik adamla yakın zamanda anlaşacağız. Bu hafta sonu oynayacağımız Ankara Demirspor maçına takımımızı kaleci antrenörü hemşehrimiz Sinan Özdoğan Hoca hazırlayacaktır. Hedefimizden şaşmadığımızı ve bizi bu hedefe götürecek en doğru hoca ile kısa sürede anlaşma sağlayıp siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarına duyurulacaktır. Bizlere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinizi devam ettirmenizi bekliyor saygılar sunuyoruz.En kısa sürede takımımızın başına getireceğimiz hocamızla yeniden çıkışa geçerek ilk yarıyı layık olduğumuz yere getireceğiz inancındayız.”
BULUT: “YÖNETİMDE SORUN YOK”
Başkan Mustafa Bulut, Kırşehir Belediyespor yönetimi içinde görüş ayrılıkları ve birlikteliğin olmadığı yönündeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını, birlik ve beraberliğin hakim olduğunu söyledi.
Başkan Bulut, “Biz Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde olan arkadaşlarımızla Kırşehir Belediyespor yönetimini oluşturduk. Hepsi de bugün görevlerinin başındadır. Yönetimdeki arkadaşlarımızla her hangi bir sorunumuz ve sıkıntımız yok, hep birlikte birlik ve beraberlik içinde takımımızın başarısı için gece-gündüz çalışıyoruz. Sanki yönetimdeki arkadaşlarımızla bir sorun varmış ta takımımız bundan etkileniyor ve başarısızlık bu nedenle oluyormuş gibi söylemler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.
Sezon başında kimseye şampiyonluk vaad etmediklerini ve hedeflerin ilk beş arasında yer bularak play-off’a katılmak olduğunu hatırlatan Başkan Bulut, “Biz sezona genç ve dinamik bir kadro kurduğumuzu ve play-off hedeflediğimizi açıklamıştık. Hala da bu sözümüzün arkasındayız. İnşallah teknik direktör değişikliği takımımıza olumlu yansıyacak ve bu kan değişikliği ile birlikte yeniden çıkışa geçeceğiz. İlk yarıyı en iyi yerde tamamlamak, aksayan ve eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yaparak ligi hedefimiz olan play-off hattında bitirmekte kararlıyız. Bu nedenle bütün taraftarlarımızı takımımızın ve yönetimimizin etrafında kenetlenmeye, birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olmaya davet ediyorum” diye konuştu.  (HABER: SALİH GÜNER)