Yeşil-beyazlı ekibimizde kiralık oynayan

Hakan Yavuz yuvasına döndü

Geçtiğimiz sezon temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da forma giyen ve kritik maçlara attığı gollerle takımın Play-Off oynamasındaki paya sahip olan Hakan Yavuz, TFF 2’nci Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon’a transfer oldu.
Futbola Bursaspor altyapısında başlayan ve ardından Yeşil Bursaspor. Eyüpspor formaları giyen Hakan Yavuz, daha sonra Trabzon Hekimoğluspor’a transfer oldu. Buradan geçen sezon kiralık olarak Kırşehir Beledilespor’a transfer olan ve başarıyla forma giyen Hakan yeşil-beyazlı ekibimizin 2.Lig Play-Off’larında yarı final oynamasında önemli katkısı olmuştu. 
Yeni sezondaki hedefinin Hekimoğlu Trabzon FK’da oynamak olduğunu söyleyen Hakan, “İlk olarak Hekimoğlu Trabzon ile bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.
Süper Lig ekiplerinin radarında olan ve hedefleri için de konuşan başarılı orta saha oyuncusu, “Yeniden burada olmaktan dolayı mutluyum. Teklifler vardı ama ben burada kalmayı tercih ettim. Burada kendimi daha iyi gösterip, sonraki sezonlarda Süper Lig’de forma giymek isterim. Ama ilk önceliğim kulübüm Hekimoğlu Trabzon FK” ifadelerini kullandı.
Geçen sezonu 2.Lig ekibi Kırşehirspor’da kiralık olarak geçiren ve 6 gole imza atan 24 yaşındaki genç oyuncu yeni sezonda yeniden Hekimoğlu Trabzon formasını giyecek olmaktan oldukça mutlu olduğunu sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)