Nazilli Belediyespor maçın öncesi yaşanan olayların ardından Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca istifa etti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hakan Karaca, yaklaşık 4 ay görev yaptığı Kırşehir Belediyespor’da kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve istifasında şunları ifade etti:

“Ben memleketime katkı sağmamaya geldim. Mevkiide değil,  zirve için savaşmaya geldik. futbolcuların gönül borcu olmadığı yerde memleketime vefa borcum var diye geldim. onlar bu memleketin sedasında ellerini taşın altına koymuyorlarsa benim vefam da yeri geldiğinde o taşı alıp kenara çekilmeyi bilmeyi gerektirir. Başta sayın Belediye Başkanım Selahattin Ekicioğlu, Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, Murat Tekdoğan, Battal Çelik’e, Ceyhun Yıldız, Kenan Şengök, Tuncay Polat ve bize destek veren tüm taraftar gruplarına ve liderlerine, birlikte çalışmaktan çok  büyük keyif aldığım kulüp çalışanlarımıza ve büyük Kırşehirspor camiasına teşekkür ederim. Beni aranıza aldınız, bağrınıza bastınız. Benden yana hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” (HABER: Salih GÜNER)