Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere:

“HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇMENİN
MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 30’uncu haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor dün kendi sahasında ligin rahat ekiplerinden Karacabey Belediyespor’u son dakika golüyle 2-1 kazanarak play-off yolunda kritik bir galibiyet büyük sevinç yarattı.
Çarşamba Ahi Stadyumunda oynanan, oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı zor da olsa uzatma dakikasında attığı golle kazanan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, play-off yolunda haftayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını ifade etti.
Zorlandıkları bir maçı daha üç puanla kapatmanın önemli olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Coşkundere karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sakaryaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık evimize 3 puanla gelirdik. İyi oynadığımız maçta son dakika golüyle 1-1 berabere kaldık. İstediğimizi aldık, fakat oynanan oyundan dolayı kaçırdığımız galibiyete üzülmüştük. Bu hafta da Karacabey ile karşılaştık. Herkesin bildiği gibi Karacabey şuan ligde hiçbir hedefi kalmamış orta sıralarda mücadele ediyorlar. Orta sıralarda mücadele eden ve hedefsiz olan takımlar her zaman iddialı takımları zorlar. Bugün de zaman zaman zorlandığımız maçı yine son dakika golüyle kazanıp, haftayı 3 puan kapattığımız için sevinçliyiz. Artık kalan haftalarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Önümüzde çok ama çok zorlu bir Bodrumspor maçı var. Bodrumspor karşısında da futbolun doğrularını ortaya koyarak 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz kesinlikle play-off. Bizler play-off’a kalacak bir ekibiz. İhnşallah bu zorlu maçtan da en iyi sonuçla dönerek, yolumuna emin adımlarla ilerleriz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)