Yıllarca 2. ve 3. Lig’te pek çok takımda forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut Kırşehir Belediyespor’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

10 numara mevkiinde görev yapan Hacı Mustafa Karabulut’a önceki gün Kırşehir’e gelerek Başkan Çağatay Han torun ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek anlaştı ve iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Başkan torun, Hacı Mustafa Karabulut’un Kırşehir Belediyespor’a büyük katkıları geçeceğine inandığını belirterek, “Hoş geldin Hacı Mustafa karabulut. Senden çok şeyler bekliyoruz. İnşallah bu sezon giyeceğin yeşil-beyazlı formayla başarılı bir sezon geçirirsiniz” dedi.

Hacı Mustafa karabulut ta, Kırşehir’de kendisine inananları mahcup etmemek için elinden gelen bütün çabayı harcayacağını ifade etti ve kendisini 2 yıllık Kırşehir Belediyespor’lu yapan sözleşmeye imzayı attı.

Hacı Mustafa Karabulut kimdir?

Etimesgut Şekerspor’da futbola başladı ve sırasıyla Adanaspor, Beypazarı Şeker, Türk Telekomspor, yeniden Adanaspor, yeniden Türk Telekomspor, Bozüyükspor, yeniden Adanaspor,  Y. Malatyaspor, yeniden Bozüyükspor, Bandırmaspor, yeniden Y. Malatyaspor, İnegölspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, yeniden İnegölspor,  yeniden Tuzlaspor, Afjet Afyonspor, Bursa Yıldırımspor, yeniden Afjet Afyonspor, Başkent Gözgözler Akademi FK’ya gitti. Oradan da Ankara Çankayaspor Kulübü’ne geçti ve son olarak yeniden Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giydi.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Hacı Mustafa Karabulut’a Kırşehir Belediyespor’da başarılar dileriz. (HABER: CUMHUR ASLAN)