Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere: 

“Güzel oyunumuzu sergilediğimiz 
sürece kesinlikle play-off oynarız”

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 29’uncu haftasında kendi sahasında konuk ettiği Pazarspor’u Mehmet Alaeddinoğlu (2) ve Volkan Altınsoy’un golleriyle 3-0 mağlup ederek son 2 haftada elde ettiği 6 puanla birlikte tekrar play-off potası içinde yer aldı.
Hafta sonu kendi sahasında Pazarspor’u 3-0’lık net bir skorla yenen Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, maçın ardından iyi futbol sergiledikleri maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor’a yakışan bir oyun sergilediği sürece hiçbir şekilde sorun yaşamayacağını ve mutlaka play-off oynayacaklarını ifade eden Coşkundere, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bizler iyi futbol sergileyen bir ekibimiz. En son evimizde oynadığımız Kırklarelispor maçında da iyi oyun sergiledik. Ama Kırklarelispor maçı bizler için talihsiz bir yenilgi oldu. Birçok nedeni var. Dolayısıyla bizler çok iyi bir ekibiz ve iyi futbolumuzu ilerleyen maçlarda da sergileyip puan durumunda yerimizi kaybetmemeye çalışacağız. Bundan sonraki süreçte fikstür avantajımız var. Birkaç hafta zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Önce Sakarya ardından Karacabey, Bodrum ve Sivas ile karşılaşacağız. Bu 4 karşılaşmanın ardından bizleri kolay karşılaşmalar bekliyor. Ligin son haftalarındaki takımlarda buraya düşmüş halde gelecekler. Elazığ, Mamak ve Karabük maçları bizlerin oynayacağımız kolay rakipler olacak. O yüzden bundan sonra oynayacağımız 4 karşılaşmanın ardından ligdeki konumumuz belli olacak. Bu 4 karşılaşmayı en iyi sonuçla tamamlamaya çalışacağız. Bu kritik 4 karşılaşmanın ardından play-off hattında bulunan takımlar kendi aralarında oynayacaklar. Bizim fikstür avantajımız var fakat bunları oynayarak kazanacağız. Bizim için Vanspor, Sakaryaspor ve Bodrumspor fark etmiyor. Bizler çıkıp Kırşehir’e yakışan bir oyun sergileyip puanları almanın hesapları içine gireceğiz. Eğer Play-Off’a kalacak isek bu 4 karşılaşmadan kayıp yaşamamamız gerekiyor. Pazarspor maçına gelecek olursak. Oyun anlamında hiçbir sıkıntı yok. Futbolcularımıza vermiş olduğumuz direktifleri harfiyen yerine getirdiler. Skor 3-0 olabilir, ama girdiğimiz pozisyonları da golle sonuçlandırmış olsaydık daha farklı bir sonuçla galip gelebilirdik. Bugün futbolcu kardeşlerimiz kendi oyunlarını oynamaya çalıştılar. Kısa ve öz olarak Kırşehir Belediyespor’a yakışan bir oyun sergilediğimiz sürece hiçbir şekilde sorun yaşamayız ve play-off oynarız. Play-off’ta da iyi işler yapacağımıza inanıyorum.” 
Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Sakaryaspor maçı hakkında da görüşlerini bildiren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, “Sakaryaspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. İnşallah futbolun doğrularını sahaya yansıtarak galibiyetle döneriz” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)