Başkan Mustafa Bulut, transferde ince eleyip sık dokuduklarını açıkladı

Gümüşhanespor'dan Tugay Adamcıl Kırşehir Belediyespor'da…

Yeni sezonda TFF 2'nci Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. 
Yeşil-beyazlılar yeni sezonda yine Play-Off hedefiyle yola çıkarken, kadrosuna da önemli isimler katmaya devam ediyor. Kırşehir temsilcisi geçtiğimiz sezon 2'nci Lig de mücadele eden ekiplerden Gümüşhanespor'da forma giyen Tugay Adamcıl'ı kadrosuna kattı. Tugay önceki gün Güneykent tesisine gelerek Kırşehirspor formasını giyip resmi sözleşmeyi imzaladı.
Yeşil-beyazlı ekibimizin başkanı Mustafa Bulut, transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarını açıkladı. 
2021-2022 sezonuna iyi bir kadroyla başlamak istediklerini belirten Başkan Bulut, “Herkesin bildiği gibi transferde kadromuza yakışır bir şekilde kurmaya çalışıyoruz. Transfer konusunda da biraz geç kaldığımız doğrudur. Yönetimde yer alan arkadaşlarımızla birlikte kadromuza katacak olan transferleri belirlediğimizde önce karakterine ve kişiliğine daha sonrada geçmişteki oynadığı takımlara göre belirliyoruz. Bizler her zaman transferleri ekipçe belirliyoruz. Transferde takımımızın markasına yakışır futbolcuları kadromuza katmamıza özen gösteriyoruz. Şuanda transfer çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Önceliğimiz Orta Saha ve Forvet oyuncusu almak. Bu oyuncuları kadromuza katarak güçlü bir şekilde lig hazırlıklarımıza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
TUGAY ADAMCIL KİMDİ?
25 Ekim 1993 yılında Yozgat'ın Çayıralan İlçesinde dünyaya gelen Tugay futbola 2010 yılında Kayseri Yolspor'da başladı. Yolspor'un ardından 7 sezon boyunca Kayseri Erciyespor'da forma giyen genç futbolcu sırasıyla Kahramanmaraşspor, Kayseri Şekerspor, Pazarspor, Afjet Afyonspor, Diyarbekispor ve son olarak ta 3 sezondur Gümüşhanespor'un formasını giyiyor.
Tugay'ın kulüp kariyerine bakıldığında 281 maçta 28 gol atma başarısı gösterdi. (HABER: SALİH GÜNER