Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik 

“Güçlü bir rakip karşısında haklı bir galibiyet aldık”

Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, play-off’un güçlü rakiplerinden Bodrumspor deplasmanında yenerek altın değerinde 3 puan aldıklarını açıkladı.
Takımlarına inandıkları için maç öncesi defalarca Bodrumspor'a yenilmeyeceklerini ve mutlaka kazanacaklarını söylediğini belirten Battal Çelik, “Bunu neye dayanarak söyledim? Takımımızın kalitesine ve teknik ekibimizi iyi bildiğim için söyledim. Hatırlayacağınız gibi son 4 maçta yenilmeyip 10 puan toplamıştık. Bodrumspor kaliteli bir takım, ancak maça çok stresli çıkacaklarını biliyorduk. Aslında maça da çok iyi başladık. İyi oynarken Melih'in kırmızı kart görmesi işimizi daha da zorlaştırdı, ancak oyuncularımızdaki kenetleniş birlik ve yardımlaşma duygusu eksik olduğumuzu maç boyunca hissettirmedi bile. Çok iyi bir mücadelenin sonunda maçı 1-0 kazanarak puan cetvelinde 4.üncülüğe yükselmiş olduk. Altın değerinde 3 puan alarak ligin 2. si ile aramızda sadece 1 puan kaldı. Adım adım play-off’a gidiyoruz” diye konuştu.
Hedeflerinin sezon sonunda play-off’a katılıp TFF 1. Lig’e yükselmek olduğunu belirten Basın Sözcüsü Battal Çelik, Bodrumspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Bodrumspor gibi ligin güçlü ekiplerinden birini hem de deplasmanda yenip haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki her maçın final havasında geçeceğini biliyor ve bu yolda maçlara en iyi şekilde hazırlanıp çıkacağız. Bizi takip edenler bilecektir ki haftalardır bu takımın play-off oynayacağını söylemiştik. Bize inanıp güvenenler kadar güvenmeyenler de oldu onlarında canları sağ olsun. Biz bu takıma hep güvendik, sonuna kadar da güveneceğiz. Play-off garanti mi? Asla değil maç sahada oynanmadan kazanılmıyor. Bu yüzden her maça final niteliğinde çalışıp hazırlanacağız. Böylece hedefe ulaşacağız. İnşallah sezonun sonunda play-off oynayıp oradan da TFF Birinci Lige çıkarız.
Her şey Kırşehir Belediyespor sevdalıları için. Bize desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Başta teknik ekibimizi olmak üzere neredeyse 100 dakika sahada yüreklerini ortaya koyan oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu bir maçımız daha var. Çarşamba günü Sivas Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. İnşallah bu maçı da kayıpsız geçer ve play-off yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederiz.” HABER: SALİH GÜNER