TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta yarın 24’üncü haftada oynanacak olan 10 karşılaşmanın heyecanı yaşanacak. Haftanın en önemli ve sonucu merakla beklenen maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor sahasında lider Eyüpspor’u konuk edecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
Lider Eyüpspor’u haftalardır amansız bir şekilde takip eden Vanspor’da, Kırşehir’den gelen haberleri bekleyecek. Vanspor yarın deplasmanda Play-Off hattından uzaklaşmak istemeyen Sakaryaspor’a konuk olacak. Mücadele Sakarya Atatürk Stadyumunda saat 13.00’te başlayacak.
Play-Off hattında bulunan Turgutluspor ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak. Bayburt Genç Osman Stadyumundaki zorlu 90 dakika saat 13.00’te başlayacak.
Ligde son oynadığı 11 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik alarak müthiş bir çıkış yakalayan Bodrumspor, kendi sahasında ligde orta sıralarda mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek.  
Bodrumspor’un yakın takipçilerinden olan Kırkklarelispor Play-Off iddiasını sürdürebilmesi için kazanmak zorunda olduğu Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. 
Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Serik Belediyespor ise Ligin 24’üncü haftasında sahasında ligin son sırasında yer alan ve herkesin düştü gözüyle baktığı Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. 
Ligde bir ara fırtınalar estiren fakat son 5 karşılaşmasından 2 beraberlik 3’te yenilgi alan Pazarspor, Play-Off iddiasını sürdürebilmesi için kazanmak zorunda. Karadeniz temsilcisi Ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
Son 2 karşılaşmasını kazanarak düşme potasından uzaklaşan Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Ligin 24’üncü haftasında deplasmanda yine düşme hattında bulunan Elazığspor’a konuk olacak. Elazığ Doğukent Stadyumundaki zorlu mücadele 13.00’te başlayacak.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a 3-1’lik skorla yenilerek 3 maçlık galibiyet serisini sonlandıran Pendikspor, alt sıralardan kurtulamayan Kastamonuspor’u kendi sahasında konuk edecek.
Haftanın son karşılaşmasında ise küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Mamak FK kendi sahasında 1922 Konyaspor’u konuk edecek. (HABER: SALİH GÜNER)