Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un grubunda hafta sonu 3 erteleme karşılaşması oynandı.
Ligde Çarşamba günü ilk yarı tamamlanmıştı. Fakat 2’nci Lig Kırmızı Grupta ertelenen karşılaşmalar 2’nci yarı başlaya kadar devam edecek. Pazar günü Kırşehir Belediyespor’un rakiplerinden olan 3 erteleme karşılaşması oynandı.
TARSUS 4 MAÇ SONRA KAZANDI
Ligde Play-Off hesapları yapan ve son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Tarsus İdmanyurdu, erteleme maçında sahasında ligin alt sıralarında yer alan bir diğer ekibi Kastamonuspor’u konuk etti. Tarsus İlçe Stadyumunda oynanan maç ev sahibi Tarsus İdmanyurdu Suat Kaya’nın iki golüyle 2-0 kazandı ve 4 maçlık aranın ardından galibiyetle tanıştı. Bu sonucun ardından Tarsus İdmanyurdu ilk yarıyı 27 puanla, Kastamonuspor ise 19 puanla tamamladı.
PAZAR EVİNDE BERABERE
2’nci Lig Kırmızı Grubunun ertelenen maçında son haftaların formda takımı Pazarspor kendi sahasında alt sıralarda bulunan Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Pazar ilçe stadyumunda oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip Pazarspor mücadelenin henüz 13’üncü dakikasında Savaş Çakır’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı Pazarspor 1-0 önde tamamladı.
2’nci yarıya iyi başlayan Pendikspor golü penaltıdan Göksu Türkdoğan ile bularak skoru 1-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Pazarspor ilk yarıyı 33 puanla, Pendikspor ise 20 puanla tamamladı.
GOL DÜELLOSU KIRKLARELİSPOR’UN…
Pazar günü ertelenen bir diğer karşılaşmada Kırklarelispor kendi sahasında Bayburt Özel İdarespor’u konuk etti. Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan 2’nci lig Kırmızı grup tehir edilen 11’inci hafta maçında Kırklarelispor rakibi Bayburt Özel İdarespor’u ilk yarısı 1-1 berabere biten maçta 3-2 yendi ve aldığı 3 puan ile de 30 puan ile 7’nci sıraya yükseldi. (Haber: Salih GÜNER)