TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3.Lig 2.Grupta 27’nci hafta maçları sona ererken, ligimizde oynanan 9 karşılaşmada görev yapan hakemler bu hafta 46 sarı ve 3 kırmızı kartına başvurdu.-
Ligde liderliğini sürdüren ve şampiyonluk şansını her geçen hafta artıran Kırşehir Belediyespor 2-2 berabere kaldığı Düzcespor karşılaşmasının hakemi Tunç Özdemir mücadelede 9 sarı kartına başvurdu.
Kırşehir Belediyespor’un takipçisi Erokspor ise 0-0 berabere kaldığı Altındağ Belediyespor maçında 5 sarı kart çıktı.
Play-Off hedefleyen takımlardan Çatalcaspor deplasmanda 1-0 kazandığı Sultanbeyli Belediyespor maçında en çok kart çıkan karşılaşma olurken, bu mücadelede 8 sarı ve 2 kırmızı kart çıktı.
Haftanın en önemli maçında ise Play-Off hedefleyen Karşıyaka kendi sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Ofspor maçında 90 dakika içinde sadece 1 sarı kart çıktı.
Play-Off içinde yer alan Kızılcabölükspor deplasmanda 1-0 yenildiği Alibeyköspor maçında karşılaşmanın hakemi 5 kez sarı kartına başvurdu.
Önce şampiyonluk ardından Play-Off hedefinden uzak kalan Van Büyükşehir Belediyespor sahasında 1-0 mağlup olduğu Pazarspor maçında 5 sarı kart çıkarken, Kemerspor’un 2-0 kazandığı Osmaniyespor maçında ise 6 sarı 1 kırmızı kart çıktı.
Haftanın diğer maçlarında ise hakemler Elaziz Belediyespor-Bergama Belediyespor maçında 5 sarı, Adıyamanspor-Orduspor maçında ise 3 kez kartına başvurdu. (HABER: SALİH GÜNER)