Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 6’ncı hafta maçları geride kalırken, oynanan 10 karşılaşmada kartlar havada uçuştu.

Ligin 6’ncı haftası Cumartesi ve Pazar günü oynanan birbirinden zorlu 10 karşılaşmayla devam edildi.

Ligin 6’ncı haftasında 3 ev sahibi, 3 deplasman takımı galip gelirken 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu 10 maçta fileler 17 kez ağlarla buluştu.

Ligin 6’ncı haftasında oynanan maçların ardından en az kart Balıkesir, Ankara Demir maçında çıkarken, en fazla kart ise Zonguldakspor, İskenderun maçında çıktı.

TFF 2’nci Futbol Ligi’nde galibiyete hasret olan temsilcimiz Kırşehirspor’un deplasmanda Bucaspor’la 0-0 berabere kaldığı maçta 4 sarı kart çıktı.

Fethiyespor-Etimesgut Belediyespor, Sarıyer-Serik Belediyespor, Pazarspor-Kastamonuspor arasında oynanan maçlarda hakemler 6 kez sarı kartına başvurdu.

Trabzon-Karacabey Belediyespor maçında 6 sarı 1 kırmızı kart çıkarken, Zonguldakspor-İskenderunspor maçında da 4 sarı 2 kırmızı kart çıktı. Adıyamanspor-Diyarbekirspor maçında 4 sarı 1 kırmızı kart, Uşakspor-Kocaelispor maçında 2 sarı kart, Balıkesirspor-Ankara Demirspor maçında ise 1 kez sarı kart çıktı. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)