Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grupta birçok takımın eksik karşılaşması olmasına rağmen ilk yarı Çarşamba günü oynanan maçların ardından tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehir Belediyespor son maçında Karabükspor’u 4-0 yenerek 33 puanla 3. Sırada bitirdi.
Bu sezon Kırşehir Belediyespor’a Amedspor’dan transfer olan Üstün Bilgi attığı gollerle yeşil-beyazlı ekibi zirvede tutarken, başarılı futbolcu 13 golle ilk yarıyı gol krallığı listesinde 2’nci sırada tamamladı.
Kırmızı grubu attığı 16 golle Bodrumspor’dan Ozan Sol ilk sırada tamamladı. İkinci sırada 13 golle Üstün Bilgi yer alırken, Üstün Bilgi’yi 12 golle Vanspor’dan Sedat Cengiz takip ediyor.
Bodrumspor’dan Harun Kavaklıdere ile Sivas Belediyespor’dan Ali Say 10’ar golle takımlarına katkı yaparken, Serik Belediyespor’dan Murat Gürbüzerol, Pendikspor’dan Göksu Türkdoğan ve Pazarspor’dan Eren Karadağ ise 9 gol atmayı başardı.
8 golle takımın skor yüküne katkı yapanlar ise Sakaryaspor’dan Ali Özgün, Eyüpspor’dan Muhammed Akaraslan, Vanspor’dan Utku Şen yer aldı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta ise Kırklarelispor’dan Görkem Bitin, 1922 Konyaspor’dan Ege Özkıyımoğlu, Kastamonuspor’dan Metin Cici, Eyüpspor’dan Murat Yılmaz ve Elazığspor’dan Ömer Yıldız bu sezon 7 kez fileleri havalandırdı.
Ligde bu sezon 6 kez gol sevinci yaşayanlar ise Elazıspor’dan Cengizhan Akgün, Turgutluspor’dan Haşim Çoban, Şahin Fıstıkçı Etimesgut Belediyespor’dan, ÜUğur Mustafa Türk ise Sivas Belediyespor’dan yer aldı.
ÜSTÜN BİLGİ, GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Kırşehir Belediyespor’un bu sezon Amedspor’dan kadrosuna kattığı Üstün Bilgi, gollerine devam ediyor. Yeşil-beyazlı futbolcu, Karademir Karabükspor maçını da boş geçmeyerek gol sayısını 13’e çıkardı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 19’uncu hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un sahasında 4-0 yendiği Kardemir Karabükspor maçta Üstün Bilgi, ikinci yarıda attığı gollerle bu sezon yeşil-beyazlı takımın kaydettiği 27 golün 13’ünü tek başına kaydetmiş oldu.
Kırşehir Belediyespor’un forvet oyuncusu Üstün Bilgi, gol atarak takıma katkı yaptığı için çok mutlu olduklarını belirtti.
Üstün Bilge, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 4-0’lık Karabükspor maçında takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini kaydetti. 
ÜSTÜN’ÜN ATTIĞI GOLLER: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1 (1 GOL), Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1 (1 GOL), Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu: 2-2 (2 GOL), Kırşehir Belediyespor-Vanspor: 1-0 (1 GOL), Kırşehir Belediyespor-Bodrumspor: 3-0 (2 GOL). Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor: 3-1 (2 GOL), Mamak FK-Kırşehir Belediyespor: 1-1 (1 GOL), Elazığspor-Kırşehir Belediyespor: 3-5 (1 GOL), Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor: 4-0 (2 GOL). (HABER: SALİH GÜNER)