Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 12’nci hafta maçında sahasında 3-0’lık skorla Bodrumspor’u mağlup eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da golcü futbolcu Üstün Bilgi, Bodrum filelerine attığı golün ardından ligdeki gol sayısını 7’ye çıkardı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 18 puanla 8’inci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Üstün Bilgi, 3-0 kazanılan ve 2 maçlık galibiyet hasretine son verdiği Bodrumspor maçında biri penaltıdan olmak üzere attığı peş peşe 2 golle bu sezon 7’nci kez rakip fileleri havalandırdı.
2’ Lig'de Bodrumspor ile karşılaşan Kırşehir Belediyespor’da Üstün Bilgi fileleri havalandırdı. Müsabakanın 41 ve 45’inci dakikalarında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Deneyimli oyuncu böylece bu sezonki 7’inci golünü kaydetti.
Türkiye kupasında oynamayan ve Bodrumspor karşısında mücadeleye 11'de başlayan Üstün, gollerden sonra şeref tribününe koşarak büyük alkış topladı. Üstün Bilgi ayrıca takımda en golcü futbolcu konumunda bulunuyor.
Tecrübeli futbolcu, Kırşehir Belediyespor’un Ligde topladığı 18 puanın 10’unu tek başına attığı gollerle ulaştı. 
ÜSTÜN’ÜN GOLLERİ: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1 (1 GOL), Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1 (1 GOL), Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu: 2-2 (2 GOL), Kırşehir Belediyespor-Vanspor: 1-0 (1 GOL), Kırşehir Belediyespor-Bodrumspor: 3-0 (2 GOL).
Bodrumspor karşılaşmasının ardından gazetemize bir açıklama yapan Üstün Bilgi, zirve yolunda çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kendinin attığı gollerden çok. Kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Üstün Bilgi  şöyle konuştu:
“Kırklarelispor ve Vanspor maçlarını kayıpsız geçerek play-off hedefi yolunda çok önemli galibiyetler almıştık. Üst üste gelen bu galibiyetlerin ardından şansız bir şekilde Sakaryaspor’a mağlup olmuştuk. Bu yenilginin şokunu üzerimizden atamadan iyi futbol sergilediğimiz Karacabey Belediyespor maçından iyi futbol sergilerken, 2 puan bıraktık. 2 maçtan galip gelememek bizler çok üzmüştü. Birde üstüne Türkiye Kupasında elenmemiz üzerimizde büyük bir baskı oluşturdu. Taraftarlarımız sosyal medya hesaplarından haklı olarak bizleri eleştirdi. Onları bir daha üzmemek adına Bodrumspor maçını çok ciddiye almıştık. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine kurmuştuk. Maça gelecek olursak iyi başladık diyemeyiz. Fakat zaman zaman etkili olduğumuz bölümlerde son vuruşları etkili yapamadık. İlk yarının sonlarına doğru biri penaltıdan olmak üzere 2 gol bulduk ve ilk devreyi 2-0 önde tamamladık. İkinci yarıda skorun vermiş olduğu rahatlıkla orta saha mücadelesi şeklinde geçerken maçın sonlarına doğru bir gol daha bularak mücadeleden 3-0’lık skorla galip gelmesini bildik. Hem galip gelip hem de galibiyette gol payım olması beni ayrıca mutlu etti. Taraftarlarımız bizlere inansınlar. Bu takım en kötü şartlarda Play-Off oynayacak. Ama şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayacağız. Bu galibiyet bizlerin bundan sonraki maçlarda büyük moral kaynağı oldu. Çok kritik haftalarda kritik puanla kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Kalan maçlarda en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde çok önemli bir Sivas maçı var. Bu maçı da kazanarak zirveye doğru ilerlemek istiyoruz. İnşallah bu maçtan üç puan alarak yolumuza devam ederiz.” (HABER: SALİH GÜNER)