SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Murat Yağlı

GENÇLİKSPOR: Berkay, Mehmet, Recep, Hasan, Abdulkadir, Mustafa, Soner, Mehmet Akif, Ali Efe, Celil, Samet, Kerem, Arda, Kamil, Ülger, Enes, Buğra, Ahmet

ANTRENÖR: Murat Uyumsal-Tamer Özkara

YABANLISPOR: Hacı Furkan Doğan, Berat Göktaş, Kadir, Ömer, Süleyman, Emir Ali, Mert Adem, Utku Efe, Mustafa Erbaş, Murat, Arda

ANTRENÖR: Hüseyin Doğan

GOLLER: Dk.3-10-17-56 Samet, Dk.19 Celil, Dk.21 Kadir, Dk.24 Soner, Dk.30-44 Halil (Gençlikspor)

U14 Gençler Ligi’nin 3’üncü haftasının açılış maçında Gençlikspor ile Yabanlıspor karşı karşıya geldi. Gençlikspor, Yabanlıspor’u 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

6 takımla Kırşehir’de devam eden U12 Gençler Ligi’nde Cumartesi günü 3’üncü haftanın açılış maçında Gençlikspor ile Yabanlıspor karşılaştı. 2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maçın ilk yarısını Gençlikspor, Samet (3), Celil, Soner ve Kadir’in golleriyle 6-0 önde tamamladı.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü tamamen eline geçiren Gençlikspor, 2’nci yarıda da Arda, Halil ve Samet’in ayağından bulduğu gollerle mücadeleden 9-0’lık farklı bir skorla galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini alıp 3’üncü haftayı 3 puanla 4’üncü sırada tamamladı.

(Haber:  Salih GÜNER)