İstanbul Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin şehrimize gelerek görevcine başladı.
Şube müdürleri ve personelleri tarafından karşılanan Numan Nafiz Şahin, 1979 yılında Erzincan'da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Erzincan’da tamamladı. Spor hayatına çeşitli kulüplerde lisanslı futbolcu olarak başlayan Şahin, 1997 yılında başladığı Aksaray Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan 2001 yılında mezun oldu. Futbol ve Antrenman Bilgisi Uzmanlık alanlarında eğitimini başarı ile tamamladı. 2002 yılında Spor Uzmanı olarak Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Şahin, 1979 yılında Erzincan'da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Erzincan’da tamamladı.
Spor hayatına çeşitli kulüplerde lisanslı futbolcu olarak başlayan Şahin, 1997 yılında başladığı Aksaray Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan 2001 yılında mezun oldu. Futbol ve Antrenman Bilgisi Uzmanlık alanlarında eğitimini başarı ile tamamlayan Şahin, 2002 yılında Spor Uzmanı olarak Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı.
Aynı zamanda Atletizm Antrenörü ve UEFA B Futbol Antrenörlük belgesine sahip olan Numan Nafiz Şahin, birçok ligte Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak görev yaptı. 2003-2015 yılları arasında İstanbul Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalarına devam eden Şahin, 2015 yılında İstanbul Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atandığı süreçten itibaren imzasını attığı en geniş katılımlı Dünya Satranç rekoru, Oyunu Öğren projesi, Çocuk Atletizm projesi gibi önemli projelerin yürütücüsü ve komisyon başkanlıklarını da yaparak, bu projeleri ilçe gençliğinin hizmetine sundu ve önemli katkılar sağladı. 2020 yılında Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı ve hali hazırda bu görevi sürdürüyor.
Evli ve 2 çocuk babası Numan Nafiz Şahin’e Kırşehir’deki çalışmalarında başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)