Okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler A ve Genç Kızlar A Voleybol grup müsabakaları Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen grup maçalarının ardından tamamlandı.
7 Şubat 2018 tarihinde Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen teknik toplantı ve kura çekiminin ardından 08-11 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak olan grup müsabakaları başladı.
11 Erkek takımı ve 11 Bayan takımı toplamda ise 320 yakın sporcu idareci ve antrenörün katılım sağladığı, 4 gün boyunca bir birinden güzel çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmaların ardından grup maçları tamamlandı.
Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan Genç Kızlar A ve Kırşehir Spor Salonunda oynanan Genç Erkekler A Voleybol grup müsabakalarının ardından Genç kızlarda A grubunda İstanbul takımı Özel Anabilim Anadolu Lisesi, B grubunda Ankara takımı Özel Maya Anadolu Lisesi ve C grubunda Karabük takımı 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ile Genç erkeklerde A grubunda İstanbul takımı Fatih Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, B grubunda Konya takımı Konya Spor Lisesi ve C gurubunda ise Ankara takımı olan Özel Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi okulları gruplarından ilk sırayı elde ederek Yarı Finallere katılma hakkı elde etti.
Müsabakalarda dereceye giren okullara madalya ve katılım belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Voleybol İl Temsilcisi Mevlüt Sönmez tarafından takımlara verildi. (HABER MERKEZİ)