GENÇLER MASA TENİSİ İL
BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI

OKUL Sporları faaliyet programında yer alan genç erkekler ve genç kızlar Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.
16-17 Aralık 2019 tarihlerinde ilimiz Aşıkpaşa spor salonunda düzenlen karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullar ve sporcular belli oldu.
İki gün boyunca çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullar belli oldu.
Gençler Masa Tenisi İl birinciliği karşılaşmalarının sonunda Genç Kızlarda birinci olan okul Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi, ikinci Fatımatüz Zehra Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncü Durdu Muzaffer Marşap Anadolu Lisesi ve dördüncü Mehmet Akif Ersoy Lisesi olurken
Genç Erkeklerde birinci Ahi Evran Anadolu Lisesi, ikinci Kırşehir Koleji Anadolu Lisesi, üçüncü Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü olan okul ise İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Müsabakaların sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor şube müdürü Kerim Kocabıyık, Masa Tenisi İl Temsilcisi Mehmet Koçak, Eski Masa Tenisi il temsilcisi ve masa tenisinin emektar isimlerinden Hasan Öztürk ile okulların beden eğitimi öğretmenleri ve Masa tenisi antrenörümüz tarafından takdim edildi.
Ödül töreni sonunda dereceye giren sporculara Eski Masa Tenisi il temsilcisi ve masa tenisinin emektar isimlerinden Hasan Öztürk tarafından masa tenisi topu dağıtımı yapıldı. (HABER MERKEZİ)