Çelik, “Maçtan önce sorsalar 1 puan iyidir derdik fakat oynanan oyundan dolayı 1 puana sevinemiyoruz”

Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik:

“GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, 1-1 sona eren Amedspor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve alınan 1 puana kesinlikle sevinmediklerini dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta son hafta evinde Pazarspor’u yenerek Play-Off yolunda önemli bir galibiyet alırken, Cumartesi günü ise ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Amedspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan temsilcimiz mücadelenin duraklama dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, şunları ifade etti:

“Diyarbakır’da Amedspor ile karşı karşıya geldik. Maç öncesi de söylediğimi gibi Amedspor’a kesinlikle yenilmeyiz demiştim öyle de oldu. Maça iyi başlayamadık ve henüz maçın başlarında da eski futbolcumuz Üstün Bilgi’nin ayağından yediğimiz golle mağlup duruma düştük. Buna rağmen tepki verdik ve rakibi kendi sahasına hapsettik. İlk yarı birçok net pozisyondan yararlanamadık. İkinci yarıya da iyi başladık ve maçın 60’ncı dakikasından sonra adeta oyun tek kaleye döndü. Bu devrede de en az 4-5 net pozisyondan faydalanamadık. Mücadeleyi hiç bırakmayan takımımız 90+4’te savunmamızdan ileri çıkan ve geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine Nuh Aşkın’ın kaydettiği golle Amedspor deplasmanında maalesef 1 puana razı olduk.

“Böylesine zor ve play-off hattında bulunan rakiplerimiz karşısında alınan 1 puan her zaman değerlidir fakat bizleri üzen faktör bu kadar pozisyona girip te atamamamızdır. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki çok iyi bir yoldayız. Bir hususta Amedspor maçını yöneten hakemden bahsetmek istiyorum. Takdir haklarını ev sahibi takımda yana kullanan son derece kötü bir hakem vardı sahada. Buna rağmen 1 puan aldık.  Futbolun adaleti yok maalesef. Bu yüzden bulduğumuz pozisyon karı değerlendirmiş olsa idik tarihi bir fark yapabilirdik ama olmadı. Futbolda bunlar var. Başta teknik Ekibimizi ve yürekleri ile mücadele eden takım Oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Bu ev sahipliğinde tüm gelen takımlara ayırım yapmadan misafirperverce davranıyoruz. Ancak bazı deplasmana gittiğimiz takımlarda bu misafirperverliği takım oyuncularımıza gösterilmiyor. Her şeye rağmen biz bize yakışır şekilde tüm takip takımları ağırlamaya devam edeceğiz. Sonuçta her takım ve kulüp kendine yakışanı yapar. Bu maçı 1 puanla tamamladık. Artık önümüzde çok önemli bir Zonguldakspor maçı var. Pazarspor ve Amedspor ile oynadığımız oyunu Zonguldakspor maçında da sergileyip inşallah 3 puanla döneriz.” (HABER: SALİH GÜNER)