Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçı olan Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarına Güneykent tesisinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, sezonun ilk karşılaşması olan Pazarspor maçına tam kadro olarak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. 
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde Pazarspor maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri’nde devam eden yeşil-beyazlılarda moraller oldukça yüksek.
Pazarspor maçının hazırlıkları çerçevesinde dün Güneykent Tesisi’nde yapılan antrenmandan önce teknik direktör Hakkı Hocaoğlu futbolcularla sahada bir toplantı yaptı.
Hocaoğlu, orta sahada futbolcular ile yaptığı toplantının ardından sonra ısınma ile başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmasının ardından topla teknik çalışmasıyla sürdü.
Süreli koşular ile devam eden antrenman daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. 
Taktik ağırlıklı geçen çift kale maçta futbolcuların bir hırslı oldukları gözlendi.
Teknik direktör Hakkı Hocaoğlu, özellikle yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç sırasında futbolculara sürekli motive edici sözler söyledi.
Pazar günü deplasmanda zorlu Pazarspor maçından 3 puan çıkartmayı hedefleyen Kırşehir Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam edecek.
TFF 2.Lig Beyaz Grup 1’inci hafta maçında deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak olan Kırşehirspor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, dün yapılan idmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Yeşil-beyazlıların hocası, Pazarspor’un güçlü bir takım olduğunu sahaya da bunun bilinciyle çıkacaklarını ifade eden Hocaoğlu, “Gerek Kırşehir’de, gerekse Bolu’da yaptığımız çalışmalarla ligin ilk yarısına en iyi şekilde hazırlandık. Bolu kampının ilk ayağını sorunsuz bir şekilde tamamladık. Şimdi Pazarspor maçının hazırlık haftasına girdik. Bu süreci de en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefi belli olan bir takımız ve sezonun ilk yarısı çok zor geçeceğini biliyoruz. Bu nedenle iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Yapacağımız tüm çalışmalar galibiyet üzerine olacak. Tek hedefimiz de bu ve bunu da başarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.  Gerçekten bizi çok zorlu bir takım bekliyor olacak. Pazarspor gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Aldığımız en önemli ciddi rakiplerimizden biride Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Pazarspor takımı. Bizleri oldukça zevkli ve bir o kadar da çok zor bir karşılaşma bekliyor olacak. Bu ligde her maç zor. Bu hafta deplasmanda Pazarspor’a konuk oluyoruz. İnşallah Rize Pazarspor gibi zor bir deplasmandan puan veya puanlarla döneriz” açıklamasında bulundu.
Bu arada, 10 Temmuz’dan bu yana sıkı bir hazırlık döneminden geçen Kırşehir Belediyespor artık lig haftasına girdi. Sezonun ilk karşılaşması 5 Eylül Pazar günü deplasmanda Pazarspor’la oynanacak.
Bu maçın yanı sıra ilk hafta Teco Karacabey Belediyespor AŞ-Eskişehirspor, Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor, Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu, Bucaspor 1928-Isparta 32 Spor, GMG Kastamonuspor-Pendikspor, Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor, Amed Sportif-Uşakspor AŞ maçları oynanacak. (HABER: SALİH GÜNER)