SALON: Kındam Kırşehir Spor Salonu
HAKEMLER: Volkan Yalın***, Murat Yağlı***
KIRŞEHİR LİSESİ: Nergiz**, Songül**, Aylin**, Tuğçe**, Ceren**, Tülay**, Melike**, Nimet**, Melike Eltutan**, Neriman**, İrem**, Zeynep**, Beyaz**
ANTRENÖR: Kaan EROĞLU
KIRŞEHİR AHİ EVRAN AND. LİSESİ: Seda*, Beklem*, Ayşegül*, Dilan*, Simge*, Doğa*, İrem*, Gamze
ANTRENÖR: Ömer Çekiç
GOLLER: Dk.4 Tülay, Dk.26 Melike (Kırşehir Lisesi)

 

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Kırşehir Liseler arası genç kızlar Futsal’da (Salon Futbol) heyecan Cuma günü oynanan tek karşılaşmanın ardından sonra erdi.
3 takımlar başlayan ve daha sonra Akpınar Çok Programlı Lisesi’nin turnuvadan çekilmesinin ardından tek maçla final oynanan futsal il birinciliğinde Kırşehir Lisesi ile Ahi Evran Anadolu Lisesi, diğer adıyla Anadolu Öğretmen Lisesi takımları karşı karşıya geldi.
Cuma günü Kındam’da bulunan Kırşehir Spor Salonu’nda oynanan ve Volkan Yalın-Murat Yağlı’nın birlikte yönettiği maça etkili başlayan Kırşehir Lisesi, 4.dakikada karambolden Tülay’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ilk yarısını Kırşehir Lisesi 1-0 önde tamamlarken, mücadelenin ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdüren Kırşehir Lisesi 26.dakikada Melike’nin golüyle skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Liseler arası genç kızlar futsal il birinciliğinde mutlu sona Kırşehir Lisesi ulaştı.
Kındam Kırşehir Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ardından ödül töreninde, turnuva ikinci olan Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi’ne kupasını, Kırşehir Lisesi Okul Müdür yardımcısı ve eski Futbol Hakem kurulu vekili Rıfat Beyazıt verdi.
Cuma günü oynanan final maçında güçlü rakibi Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi’ni her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup eden ve Kırşehir şampiyonu olarak ilimizi dışarıda temsil etme hakkı elde eden Kırşehir Lisesi’ne şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Ramazan Çeliksoy verdi.
Ödül töreninin ardından Kındam Kırşehir Spor Salonu’nda dereceye giren antrenörler, idareciler ve sporcular, günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)