Kırşehir Belediyespor’dan Ispartaspor Kulübü’ne teşekkür:

“Futboldan önemli şeyler var”

Kırşehir Belediyespor 0-0 biten Ispartaspor maçının ardından dönüşte takım otobüsünün arızalanması nedeniyle yolda kalmasının ardından Isparta 32 Spor Başkanı Sayın Atakan Yazgan ve Asbaşkanı Mustafa Marulcu’nun gösterdikleri yakın ilgi, destek ve misafirperverliğe teşekkür ettiler.
Futbolun sahada 90 dakika oynanıp bittiğine dikkat çeken Kırşehir Belediyespor Kulübü ylöneticileri takım otobüsünde yaşanan arızanın giderilmesi noktasında her türlü katkıyı sunup, yeşil-beyazlı ekibimizi bir gece konuk eden Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan ve Asbaşkanı Mustafa Marulcu’ya Kırşehir halkı adına teşekkür ettiler.
Yeşil-beyazlı kulüpte yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Futboldan önemli şeyler var. Futbol sahada 90 dakika oynanır ve biter. Ama misafir olduğunuz takımlarda kaldığınız şehirlerde gördüğünüz samimiyet ve dostane tavır yıllarca iki şehir arasında bir gönül köprüsü inşa eder. Dün gece Kırşehir'e dönerken gece yarısı talihsiz bir şekilde otobüsümüz arıza yaptı. Bu zor durumda gece yarısı bizi yalnız bırakmayan, otobüsümüzün arızasını giderilebilmesi için büyük çaba gösteren ve kulübümüzü bir gece daha güller diyarı Isparta'da misafir ederek Ahiler ve Ozanlar diyarı Kırşehirimizle güller diyarı Isparta arasında gönül köprüleri inşa eden Isparta 32 Spor Başkanı Sayın Atakan Yazgan Beye ve Asbaşkanı Sayın Mustafa Marulcu Beye en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)