“Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz”

    Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğispor’u zor da olsa 3-2 yenerek bir üst tura yükselen Kırşehir Belediyespor’da tur sevinci yaşandı.
    Yedek ağırlıklı bir kadro ile darıca Gençlerbirliği karşısına çıkan ve ilk yarışı 1-0 yenik kapatan Kırşehir Belediyespor, ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle rakibini 3/2 yenerek tur atladı.
    Yeşil-beyazlı ekibimizin dört başarılı futbolcusu 4. Tur’a atladığı Darıca Gençlerbirliğispor maçının ardından gazetemiz muhabirine maçı ve turu değerlendiren açıklamalar yaptılar.
    İşte bu futbolcularımızın maçın ardından yaptıkları değerlendirmeler:
SAVAŞ YORULMAZ: “Biz oyunu yüksek tempoda oynadık, oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle maçı kazanmasını bildik. Mutluyuz. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanıp Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz. Bu maç bizim için moral oldu, ligdeki maça daha moralli çıkmamızı sağladı. 3 maçlık yenilmezlik serisi yakaladık. Bunun için de gerçekten mutlu ve moralliyiz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz bizi her zamanki gibi desteklediler yalnız bırakmadılar.”
KALECİ ÖMER KAVURKACI: “Bu maç kazanıp tur atladığımız için mutluyuz. Şanssız iki tane gol yedik.  Tabii ki maçlarda böyle durumlar olabiliyor. Ama biz kazanmaya odaklanmıştık ve kazandığımız için mutluyuz. Tur atladık önemli olan kazanmaktı, bunu başardık. Şimdi önümüzde Akhisarspor maçı var. Akhisar’da güçlü bir takım.  Şu sıralar zor günler geçiriyorlar. Ama bu bizim için hiçbir şeyi değiştirmiyor. Biz rakip ayırmaksızın çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve galip gelmek için elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtıyoruz. Taraftarımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu maçta da bizi yalnız bırakmadılar desteklerini sürdürdüler. Aldığımız galibiyet onlara armağan olsun.”
VOLKAN KILIÇ: “Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Ama kısa sürede toparlandı arkadaşlarımız. Hepimiz iyi mücadele ettik ve kazandık, Hepsinin ayağına sağlık. Kupada ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek istiyoruz. Akhisar maçına da çok iyi hazırlanıp oradan da galibiyet alarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Bu galibiyeti de stadımızda taraftarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. Isparta güçlü bir takımdı. Onlar da bir üst lige çıkmak için mücadele ediyorlar. Oradan bir puan aldığımız için mutluyuz. Yani deplasmanda her zaman puan ve puanlarla dönmek bir avantajdır. Biz de avantajlı bir şekilde evimize döndük şimdi.  Darıca’yı kupada eledik ve şimdi Akhisar’la oynayacağız maçta da iyi futbol oynayıp, haftayı üç puanla kapatıp yükselişimizi sürdürmek.”  
HASAN KAŞIKARA: “Biz oynadığımız her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bugün de tur atlamak için çıktık. Şükürler olsun ki tura atladık ve mutluyuz. Şimdi önümüzde Akhisarspor maçı var. En iyi şekilde ona hazırlanıp galibiyet almak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Hafta sonu oynanacak olan maç bizim için çok önemli. Buradan da galibiyet alıp ligde iddiamızı sürdürmek istiyoruz ve bunu rakipleri göstermek için çaba sarf ediyoruz. 3 haftadır maç kaybetmiyoruz. İnşallah içerde taraftarımızın önünde Akhisar maçından da galibiyetle onları mutlu edeceğiz. Aynı zamanda bugün hafta içi olmasına rağmen bizi burada yalnız bırakmayan Kırşehir Belediyespor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Hücum oyuncusu olarak her oyuncunun gol atması onun için ayrı bir motivasyondur. Ben de gol atarak takımımın hem kazanmasına yardımcı oldum, bunun için de çok mutluyum. İnşallah daha çok gol atarak takımıma katkım olur.” (HABER: SALİH GÜNER)