Deplasmanda Eyüpspor’a son dakikalarda penaltı golüyle yenilen yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları yarın kendi sahasında Tarsus İdmanyurduspor karşısında en iyi futbolu oylayarak kazanmak istediklerini fade ettiler.
Kırşehir Belediyespor’un tecrübeli futbolcularından Volkan Altınsoy, Üstün Bilgi ve Onur Karakabak, önceki gün Ahi Stadyumunda yapılan antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
Kırşehir Belediyespor’un kaptanı Volkan Altınsoy zorlu Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta maalesef Eyüpspor karşısında iyi futbol sergilememize rağmen sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldık. Böylesine önemli karşılaşmalarda alınacak olan puanların ileriki haftalarda daha kıymetli olacağının bilinciyle sahaya çıkmıştık. İyide futbol sergiledik. Fakat bu tür maçlarda iyi futbol oynamak yetmiyor, puanla dönmemiz gerekiyordu. Bizler inanmış futbolcular olarak bu yenilgiden büyük bir ders çıkardık ve kalan haftalarda iyi oynadığımız futbolu daha farklı skorlarla sonuca yansıtacağız. Eyüpspor karşısında üzdüğümüz bu camiayı peş peşe maç trafiğinden gelecek olan galibiyetlerle tekrar mutlu etmek istiyoruz. Bizlere inansınlar ve güvensiler. Sezonu en iyi noktada bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyespor’un bu sezon oynadığı 5 maçta attığı 3 golün 2’sinde imzası olan Üstün Bilgi ise Eyüpspor karşısında hiç ummadık bir yenilgi aldıklarını ve bunu Tarsus maçıyla alacakları galibiyet sonrası unutturmak istediklerini söyledi.
İyi bir takım olduklarını ve son 5 maçta bunu skor anlamında yansıtamadıklarını söyleyen başarılı futbolcu: “Kırmızı grupta kadro anlamında ilk 5’e girecek bir ekibe sahibimiz. İyi futbol oynuyoruz fakat bunları sonuca yansıtamıyoruz. Haliyle iyi oynadığımız karşılaşmalarda özellikle puan alamadığımız müsabaka sonucunda büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Bu üzüntüleri bir daha yaşamamak için bundan sonraki maçlarda girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırmamız lazım. Bizler gerçekten çok iyi bir takımız. İlerleyen haftalarda gerçek gücümüzü herkes görecek. İnşallah Tarsus İdmanyurdu maçından 3 puan alırız ve hedeflediğimiz yoldan emin adımlarla ilerleriz” dedi.
Kırşehir Belediyespor’un sol kanat oyuncusu Onur Karakabak’ta Pandeminden dolayı seyircisiz oynanan karşılaşmalarda 12’nci adamın yokluklarını çok ama çok fazla hissettiklerini söyledi.
Çok zor ve yorucu bir maç trafiğine girdiklerini söyleyen Onur Karakabak, “Tarsus maçıyla başlayarak gerçekten zor bir dönemece giriyoruz. Neredeyse 4 güne günü bir maç yapacağız. Geçtiğimiz hafta Eyüpspor karşısında puan alabileceğimiz bir maçı kaybettik. Eyüpspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Bizlerde oynadığımız futbolla herkese gücümüzü ispat ettik. Son 2 maçımızı kazanarak Eyüpspor deplasmanına gittik. Karşılaşmada her iki takımın oynadığı futbolu baz alırsak, müsabakanın hakkı beraberlikti. Zirve yolunda Eyüpspor gibi bu ligin güçlü takımlarından alınacak puan veya puanlar ilerleyen haftalarda çok önemli olacaktı. Olmadı, kazanamadık fakat bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Taraftarlarımız bizlere inansınlar. Onların desteğini Pandeminden dolayı tribünsel anlamda çok arıyoruz. İnşallah bu Koronavirüs hastalığı sona erer ve 12’nci adam vazifesini yerine getiren büyük Kırşehirspor taraftarlarını tribünde görürüz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)