Kırşehir Belediyesporumuzun şampiyonluk yolundaki en zor maçına çıkıyor, maç bugün Ahi Stadında saat 15.00’te. Rakip ligin 4.sırasındaki önemli takımlardan Kızılcabölükspor.
Son maçta deplasmanda Altındağ Belediyespor’a yenilerek moralimiz çok bozulmuştu.
Bu maç bir anlamda telafi niteliğinde. Bu yüzden o maça değinip kimsenin sinirini bozmak istemiyorum.
Önümüzde bu maç ile birlikte 6 maçımız daha var ve her biri final niteliğinde.
Bu maçta asla puan kaybı yaşamamalıyız yoksa bu bizim liderliğimizin gitmesi ve morallerin daha kötü olması anlamına gelecektir.
Son maçta yapılan yanlışları burada yazmak kimseye fayda vermez bu yüzden bugün oynayacağımız maça odaklanalım. Takımda sakat eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Biz Kızılcabölük ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynarken, takipçilerimizden Esenler Erok kendi evinde Osmaniye ile, Altındağ Belediyespor ise deplasmanda Düzcespor ile oynayacak.
Çok stresli ve zor bir maç olacağı kesin. Şu kadarını söyleyeyim ki Kızılcabölük bize beraberlik için gelmeyecek. Bu yüzden bizim için bu fırsat olabilir. Çünkü açık olan takımlara karşı iyi mücadele ediyoruz.
Seçim sonuçlarının futbola yansımasını asla düşünmemeliyiz. Bu konuda futbolcularda rahat olmalıdır.
Dediğimiz gibi bu ligi lider bitirip direk 2. Lige çıkmalıyız yoksa play-off tan asla biz çıkamayız. Kalan 6 maçtan 13 puan alırsak şampiyon oluruz. Bu puanı alabilir miyiz neden olmasın ama önce bu maçı kazanmalıyız
Kalan maçlarımıza baktığımızda hafta sonu Osmaniye deplasmanı sonrasında Ofspor ile evimizde, sonrasında Pazar deplasmanına gideceğiz. Akabinde kendi sahamızda Bergama Belediyespor ile oynayıp nihayet son maçımızda deplasmanda Çatalcaspor’un konuğu olacağız.
Son maça kalmamalı kalırsa biz zor şampiyon oluruz. Bu yüzden öncelikle bugünkü maçı kazanıp Osmaniye maçına moralli gitmemiz lazım.
Umarım Selahaddin hoca Altındağ maçında yaptığı (bana göre) yanlışları bu maçta yapmaz ve iyi bir mücadele ile bu maçı kazanırız.
Her şeye rağmen hala lideriz ve en yakın takipçimiz Erokspor’un 2 puan önündeyiz.
Ne avantajlar kaçırdık. Bundan evvel umarım biz de olan bu avantajı kaybetmeyiz. Bu maç inanılmaz önemli gelecek adına.
Bir kez daha söylüyorum puan kaybı asla yaşamamalıyız. Taraftarımızda lütfen tribündeki yerlerini alsınlar ve takımımızı 90 dakika desteklesinler.
Bundan önce olduğu gibi bu günde 12. oyuncu olarak skorun gidişatı ne olursa olsun desteğe devam etmemiz gerekir.
Bugüne kadar evinde tüm maçlarını kazanarak bugün liderlik koltuğunda bulunan Kırşehir Belediyespor’umuzu bu önemli maçı da kazanacağına yürekten inanıyoruz.
Haydi yiğitler, bu maçı alın ve bu güzel şehrin taraftarlarını mutlu edin. Biz size inanıyoruz yeter ki sizde siz gibi oynayın eminim bu maçı kazanmak zor olmayacaktır.