19 Eylül’de başlayacak TFF 2. Lig maçları öncesi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Kırşehir Belediyespor, 2020-2021 Futbol sezonu açılışı öncesi transfer çalışmalarını hızlandırırken, Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı genç futbolcu Barış Sungur'la her konuda anlaştığı ve bu futbolcunun 2 Eylül Çarşamba günü Kırşehir’e gelerek yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri ile masaya oturacağı ve anlaşılması halinde imza atacağı öğrenildi.
Yeşil Beyazlı ekibimiz, iç transferde; İsmail Düzgün, Ahmet Karadayı, Serhat Mermer, Onur Karabak, Deniz Çınar, Erbay Eker, Gürol Demirezen ile anlaşma sağladı.
Dış transferde ise Trabzon Hakimoğluspor’dan stoper Volkan Altınsoy, Bayburt Özel İdarespor’dan en libero Bilal Gülden, Düzcezpor’dan solbek Oğuzhan Yazıcı, Etimesgut Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Sakaryaspor’dan kaleci Ahmet Sabri Fener Küçükyalı Yelkenspor’dan orta saha-önlibero Muhammet Apuhan, Bandırmaspor’dan Ali Kucık, Muhammet C. Tuncer, Şanlıurfaspor’dan Mehmet Fatih Bayat, Keçiörengücü’nden sağbek Batuhan süer, Vanspor’dan Mehmet Alaettinoğlu ile anlaşan Kırşehir Belediyespor’un transfer çalışmalarına devam edeceği bildirildi. (Haber: SALİH GÜNER)